Πληρώνει 4 εκ. η Νάπολι για Οικονόμου - iefimerida.gr

Πληρώνει 4 εκ. η Νάπολι για Οικονόμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση ύψους 4 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Μάριου Οικονόμου ετοιμάζει η Νάπολι με τον Έλληνα αμυντικό να βρίσκεται πρώτος στη λίστα των αμυντικών που θέλουν να αποκτήσουν οι «παρτενοπέι».

Ο άσος της Μπολώνια, πραγματοποίησε την καλύτερή του χρονιά στα ιταλικά γήπεδα με τέσσερα γκολ σε 33 συμμετοχές, αναγκάζοντας πολλούς από τους «μεγάλους» του Καμπιονάτο να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα άσο. Ο νέος τεχνικός της Νάπολι Μουρίσιο Σάρι, παρέδωσε μια λίστα παικτών που θέλει για την επόμενη σεζόν με τον Οικονόμου να βρίσκεται πολύ ψηλά στην κορυφή αυτής. Το ραντεβού μάλιστα με την πλευρά του παίκτη κύλησε εξαιρετικά και ο ιταλικός Τύπος θεωρεί δεδομένο ότι υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ενώ το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία και με τους «ροσομπλού», η οποία εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 4 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάπολι μαριος οικονομου Μπολώνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ