Η «αφέντρα» Λαγκάρντ και ο γυμνός «σκλάβος» Τσίπρας – Το σκίτσο της L'Echo που «τα σπάει» - iefimerida.gr

Η «αφέντρα» Λαγκάρντ και ο γυμνός «σκλάβος» Τσίπρας – Το σκίτσο της L'Echo που «τα σπάει»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σκίτσο του Νικολά Βαντό, της γαλλικής εφημερίδας L' Echo, γεμάτο υπονοούμενα για την ελληνική διαπραγμάτευση, κάνει το γύρο του κόσμου και των social media.

Σε ένα σαδομαζοχιστικό σύμπλεγμα η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ παρουσιάζεται σε ρόλο αφέντρας και ο Ελληνας Πρωθυπουργός σε ρόλο υποταγμένου σκλάβου.

Η Λαγκάρντ κρατά ένα μαστίγιο, φορά μαύρο ολόσωμο εσώρουχο, μαύρες ζαρτιέρες, μαύρα γάντια και ψηλές μαύρες μπότες. Οπως και ένα φουλάρι περασμένο από το λαιμό της που παραπέμπει στην ελληνική σημαία, καθώς είναι γαλάζιο και φέρει το σήμα του ΔΝΤ με λευκά γράμματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας φοράει κολάρο με αλυσίδα περασμένη στη ζώνη της επικεφαλής του ΔΝΤ. Το κλειδί είναι κρυμμένο στο μπούστο της Κριστίν Λαγκάρντ.

Ο διάλογος στο σκίτσο είναι ο εξής:

  • Τσίπρας: «Κοίτα αφέντρα. Τα έβγαλα όλα. Είμαι γυμνός»
  • Λαγκάρντ: «Eίπα. Μέχρι το κόκαλο, Αλέξη...».

Το σκίτσο ανέβασε στο twitter ο ανταποκριτής της εφημερίδας «Liberation», Ζαν Κατρεμέρ, και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Η «αφέντρα» Λαγκάρντ και ο γυμνός «σκλάβος» Τσίπρας – Το σκίτσο της L'Echo που «τα σπάει» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ