Αφέθηκε ελεύθερος ο άντρας των ΜΑΤ που χτύπησε τη φωτορεπόρτερ - iefimerida.gr

Αφέθηκε ελεύθερος ο άντρας των ΜΑΤ που χτύπησε τη φωτορεπόρτερ

ΜΑΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αστυνομικός που συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος της φωτορεπόρτερ Τατιάνας Μπόλαρη, την Τετάρτη, κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα, προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα από Πταισματοδίκη.
Σύμφωνα με την εντολή του Εισαγγελέα, ο Πταισματοδίκης θα διαπιστώσει αν από τον αστυνομικό διαπράχθηκαν τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής σε βάρος της φωτορεπόρτερ αλλά και αυτό της σωματικής βλάβης, εφόσον προσκομιστεί σχετική ιατροδικαστική εξέταση.
Η φωτορεπόρτερ -έχει υποβάλει με συναδέλφους της μήνυση για το επεισόδιο- υποστηρίζει πως ο εν λόγω αστυνομικός την εξύβρισε χυδαία και τη χτύπησε παρουσία άλλων συναδέλφων του αλλά και παρουσία δικών της συναδέλφων, που φωτογράφισαν την όλη σκηνή.

Οι φωτογραφίες του ανταποκριτή του Reuters, Γιάννη Μπεχράκη που απαθανάτισαν τον άνδρα των ΜΑΤ να χτυπάει την άτυχη γυναίκα έκαναν τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Ο αστυφύλακας της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής κατηγορείται για εξύβριση, απρόκλητη σωματική βλάβη, βίαιη συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας δημοσιογράφου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ