ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Ψέμα και προβοκάτσια ότι εκδίδουμε εισιτήρια σε δραχμές – Στηρίζουμε τη κυβέρνηση! - iefimerida.gr

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Ψέμα και προβοκάτσια ότι εκδίδουμε εισιτήρια σε δραχμές – Στηρίζουμε τη κυβέρνηση!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίδραση του για δημοσιεύματα ότι το ΚΤΕΛ Αρκαδίας τυπώνει εισιτήρια σε δραχμές, εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος Θοδωρής Ντελόπουλος, υποστηρίζοντας ότι είναι προβοκάτσια.

Παρά το γεγονός ότι δημοσιεύτηκε φωτογραφία εισιτηρίου Αθηνών - Βυτίνας με επιστροφή όπου αναγράφεται το ποσό 34 δραχμών (!) ο διευθύνων σύμβουλος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε πως «πρόκειται για προβοκάτσια και πολύ μεγάλο ψέμα. Από το 2003 έχει καταργηθεί ο αριθμός των ΚΤΕΛ και το ΚΤΕΛ Αρκαδίας ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μαζί με άλλα τέσσερα ΚΤΕΛ».

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Ψέμα και προβοκάτσια ότι εκδίδουμε εισιτήρια σε δραχμές – Στηρίζουμε τη κυβέρνηση! | iefimerida.gr 0

Οπως είπε «δεν ισχύουν αυτά που γράφονται κι εμφανίζονται ως ντοκουμέντα και δεν τους τιμούν» και πως τα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Αρκαδίας είναι όλα ηλεκτρονικά και μηχανογραφημένα και δεν υπάρχουν τέτοιου είδους μπλοκ εισιτηρίων.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση πάντως είναι πως ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ έσπευσε να μιλήσει και.. πολιτικά: «Εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση να πάει καλά στην διαπραγμάτευση για να βγούμε από το αδιέξοδο και αυτά τα δημοσιεύματα δεν βοηθούν τη χώρα. Κατά τα άλλα, εμείς ευχαριστούμε τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ