Μια διαφορετική Πιπιλή -Στο σπίτι της με τους γάτους της [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια διαφορετική Πιπιλή -Στο σπίτι της με τους γάτους της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σπίτι της στο Παγκράτι μαζί με τους δύο γάτους της φωτογραφήθηκε η Φωτεινή Πιπιλή.

«Δεν με ενδιέφερε ποτέ να δείχνω όμορφη» δήλωσε η πρώην βουλευτής που πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό του OK με τον Ακμπάρ και Άρτσι. Η ίδια μάλιστα ήταν αυτή που επιμελήθηκε το styling της αποδεικνύοντας ότι το προσωπικό της γούστο είναι πολυ καλό.

Μια διαφορετική Πιπιλή -Στο σπίτι της με τους γάτους της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μια διαφορετική Πιπιλή -Στο σπίτι της με τους γάτους της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μια διαφορετική Πιπιλή -Στο σπίτι της με τους γάτους της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η ίδια με ανάρτησή της χθες στο προσωπικό της ιστολόγιο ενημέρωσε ότι η περιπέτεια της υγείας τελείωσε. «Θα μπορούσε -κυριολεκτικά – να αποβεί μοιραία», έγραψε η Φωτεινή Πιπιλή, ενώ άφησε και αιχμές κατά όσων την «πέθαναν».

Η ανάρτηση της Φωτεινής Πιπιλή:

Επέστρεψα γερή και δυνατή στο σπίτι μου μετά από μια περιπέτεια που θα μπορούσε - κυριολεκτικά - να αποβεί μοιραία. Δεν με έσωσε μόνο ο Θεός, δεν με έσωσαν μόνο οι γιατροί του Ευαγγελισμού και οι χειρουργοί του Αττικόν αλλά και το γεγονός ότι μια περίεργη ενόχληση με οδήγησε αμέσως για εξετάσεις στον Ευαγγελισμό με πόρισμα "φραγμένη καρωτίδα".

Προσοχή, λοιπόν, στους δραστήριους, αγχώδεις, νευρικούς, φωνακλάδες, υπερκινητικούς και - φυσικά- καπνιστές σε τακτικούς ελέγχους σε αυτό το πολύτιμο "σημείο". Εννοείται ότι "1000 ευχαριστώ" αλλά απεδείχθη για ακόμη μια φορά πόσο επικίνδυνα επιπόλαιο γίνεται το διαδίκτυο και ορισμένα sites που "πεθαίνουν" άνθρωπο χωρίς να ελέγχουν τη φήμη που κάποια στιγμή τους έφτασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ