Η μέρα που ο Μάικλ Τζόρνταν συνάντησε τον Μάικλ Τζάκσον σε μια αποθήκη [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η μέρα που ο Μάικλ Τζόρνταν συνάντησε τον Μάικλ Τζάκσον σε μια αποθήκη [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο μεγάλες προσωπικότητες, δύο τεράστιοι άνθρωποι στον χώρο τους, δύο τεράστια ταλέντα.

Μάικλ Τζόρνταν και Μάικλ Τζάκσον. Σαν σήμερα το 2009 ο δεύτερος έφυγε από την ζωή και άφησε παρακαταθήκη τα τραγούδια του, τα σόου του επί σκηνής και μια πολυτάραχη ζωή.

Και όμως αυτοί οι δύο συναντήθηκαν δίχως να το ξέρουν πριν, το 1992 σε μια αποθήκη. Το απολαυστικό βίντεο του τραγουδιού «Jam» είναι μόνο μια από τις πολλές αθλητικές ιστορίες στην ζωή του «Βασιλιά της Ποπ».

Η μέρα που ο Μάικλ Τζόρνταν συνάντησε τον Μάικλ Τζάκσον σε μια αποθήκη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Συναντήθηκα με τον επικεφαλής της αστυνομίας του Σικάγο και του εξήγησα πως θα γυρίσουμε ένα διαφημιστικό για την μαγιονέζα «Hellmann's». Όταν, όμως, εμφανίστηκε ο Μάικλ Τζάκσον, τρελάθηκε. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μου είπες ότι συμμετέχει ο Μάικλ Τζάκσον. Αυτά είναι τρελά πράγματα» μου έλεγε και εγώ του ζητούσα συνεχώς συγνώμη» θυμάται ο Φιλ Ρόουζ, παραγωγός του βιντεοκλίπ, ο οποίος είχε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα, όταν εμφανίστηκε ο έτερος MJ.

Ήταν, βλέπετε, ο τοπικός ήρωας της «πόλης των ανέμων», ο άνθρωπος που είχε οδηγήσει τους Μπουλς σε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα και επρόκειτο να τους οδηγήσει σε άλλα τέσσερα μετά. «Ο επικεφαλής της αστυνομίας με ξανακοίταξε. «Καλά, πλάκα μου κάνεις; Ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Μάικλ Τζάκσον μαζί. Θεέ μου» μου είπε και φρόντισε να ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας, γιατί αν ο κόσμος μας έπαιρνε χαμπάρι, θα γίνονταν ο κακός χαμός» συνεχίζει ο Ρόουζ για μια ξεχωριστή συνάντηση, γεμάτη επαγγελματισμό, αλλά και καλό feeling και διάθεση.

Η μέρα που ο Μάικλ Τζόρνταν συνάντησε τον Μάικλ Τζάκσον σε μια αποθήκη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Αρχικά έλεγα ότι «δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω αυτό, γιατί αυτός ο τύπος θα προσπαθήσει να με κάνω να χορέψω και αυτό θα είναι πραγματικά ντροπιαστικό». Και μετά είπα, «εντάξει, ο Μάικλ Τζάκσον είναι. Πότε θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις λίγη ώρα μαζί του και να φτιάξεις και ένα μουσικό βίντεο;». Γι' αυτό άλλαξα γνώμη και το έκανα» θυμάται ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών για την γνωριμία του με τον κορυφαίο performer όλων των εποχών.

Η μέρα που ο Μάικλ Τζόρνταν συνάντησε τον Μάικλ Τζάκσον σε μια αποθήκη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

«Στο «Jam» είχα την ευκαιρία να δουλέψω με τον μεγαλύτερο αθλητικό θρύλο όλων των εποχών. Ήξερα ότι θα είναι κάτι συναρπαστικό» έλεγε σχετικά ο «Jacko», παραδεχόμενος ότι «για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ έπρεπε να παίξουμε ένα μονό και ήταν ντροπιαστικό. Δεν έχανε ποτέ σουτ!» είπε ο Τζάκσον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ