Αρχισαν τα όργανα: Οργή ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ για Τσαχειλίδη - iefimerida.gr

Αρχισαν τα όργανα: Οργή ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ για Τσαχειλίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χριστόφορος Ζωγράφος αντικαταστάθηκε στην ΚΕΔ από τον Γιάννη Τσαχειλίδη και ξέσπασε... πόλεμος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΕΠΟ και η πολιτική της είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ που έχουν πλέον κοινό μέτωπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Τσαχειλίδης θα είναι πλέον ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ και υπεύθυνος για τους ορισμούς διαιτητών στη νέα Super League που αρχίζει τέλη Αυγούστου. Κάτι που έχει εξοργίσει τις τρεις ομάδες. «Πράσινοι» και «κιτρινόμαυροι», θεωρούν πως τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν εντελώς αιφνιδιαστικά από την ΕΠΟ, ανήκουν στο σύστημα που έφερε το ποδόσφαιρο στο σημερινό του κατάντημα, καθώς διετέλεσαν και στο παρελθόν μέλη της ΚΕΔ, χωρίς να προφέρουν κάτι ιδιαίτερο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ να διαμαρτυρηθούν επίσημα πια για την επιλογή Τσαχειλίδη, ενώ νωπή είναι η πρόσφατη συνάντηση των Μελισσανίδη – Αλαφούζου – Σαββίδη με απειλή να μην κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξουν συγκεκριμένα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ