Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί τον Βαρβιτσιώτη «γόνο ακροδεξιάς οικογένειας» -Εντονη αντίδραση του πρώην υπουργού [βίντεο] - iefimerida.gr

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί τον Βαρβιτσιώτη «γόνο ακροδεξιάς οικογένειας» -Εντονη αντίδραση του πρώην υπουργού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνος του ανέβασε το βίντεο από την «χυδαία και αήθη επίθεση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Μανιού, στην οικογένειά του», ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Όποιος διαφωνεί,θεωρείται ακροδεξιός», έγραψε εξοργισμενος ο πρώην υπουργός.

Η απαράδεκτη επίθεση ξεκίνησε σε εκπομπή του Σκάι, με αφορμή την διαπραγμάτευση. Ενδεικτικά οι διάλογοι:

Μανιός: Μη μιλάτε με αυτό το ύφος. Εσείς το κρίνετε με έναν τρόπο που αγνοεί την ιστορία τη δική μας, της Αριστεράς.
Βαρβιτσιώτης: Ο μύθος της Αριστεράς είναι αυτός...Δεν εκτιμώ...
Μανιός: Είστε γόνος ακροδεξιάς προελεύσεως
Βαρβιτσιώτης: Ορίστε; Εγώ όταν γεννήθηκα ο πατέρας μου ήταν φυλακή από τη χούντα.
Μανιός: Μην ξύνεστε στη γκλίτσα του... Σας καίει...
Στη χούντα ήμουν εξορία με ακροδεξιούς..αυτό δεν σημαίνει ότι ανήκαν στην αριστερά.
Βαρβιτσιώτης: Είστε ένας κοινός συκοφάντης, είναι ντροπή να μιλάτε έτσι για έναν άνθρωπο όπως τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη.

Η δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει την ελαφρότητα της διακυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, εξαπέλυσε μια χυδαία και αήθη επίθεση στην οικογένειά μου, κατηγορώντας την ως δήθεν ακροδεξιά.
Για τους «επαγγελματίες» αριστερούς όποιος διαφωνεί μαζί τους, θεωρείται ακροδεξιός. Καταδεικνύουν, έτσι, την έλλειψη ανοχής που τους διακατέχει απέναντι στην κριτική. Αποδεικνύουν ότι, προκειμένου να κρατηθούν στην εξουσία, μπορούν να καταφύγουν ακόμα και στη συκοφαντία. Δυστυχώς, όμως, το χειρότερο είναι ότι καλλιεργούν έναν νέο διχασμό, που θα τον πληρώσει το Έθνος.
Η πολιτική διαδρομή, το ήθος και ο σεβασμός που χαίρει, ακόμα και σήμερα, ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ιδιαίτερα από τους πολιτικούς του αντιπάλους, δεν αμφισβητούνται από κανέναν.
Παραπέμπω τον ανιστόρητο και υπερασπιστή των στελεχών της «17 Νοέμβρη» στο παρελθόν, κ. Μανιό, στα λόγια του ιστορικού ηγέτη της ανανεωτικής Αριστεράς, Λεωνίδα Κύρκου, το 2008, στο Αγρίνιο:
«Η πολιτική ζωή πρέπει να απαλλαγή από το βάρος των κατηγοριών για να περπατήσει ο τόπος», έλεγε τότε ο Λεωνίδας Κύρκος, στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του, στην οποία μου είχε κάνει την τιμή να με συμπεριλάβει στους ομιλητές που το παρουσίασαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μανιός ΣΥΡΙΖΑ Βαρβιτσιώτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ