Ο Σημίτης σε ρόλο παππού -Με την εγγονή του στο Ηρώδειο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Σημίτης σε ρόλο παππού -Με την εγγονή του στο Ηρώδειο [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: NDP PHOTO AGENCY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει, σε αυτόν του παππού, εθεάθη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σημίτης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Δάφνη και την εγγονή του εθεάθησαν στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν τη μουσική παράσταση «Kiss me, Kate» του Κόουλ Πόρτερ.

Οι σκηνοθέτες της παράστασης: Πάρις Μέξης και Γιώργος Πέτρου μεταφέρουν από τα παρασκήνια ενός σύγχρονου θεάτρου, σε ένα χωριό της Ιταλίας του 1950, μια φανταστική σαιξπηρική Πάδουα στην οποία παίζεται η «Στρίγγλα που έγινε αρνάκι».

Στην παράσταση παίζουν οι: Ειρήνη Καράγιαννη, Χάρης Ανδριανός, Νάντια Κοντογεώργη, Χάρης Ρώμας, Κώστας Βουτσάς, Ιάσονας Μανδυλάς, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Δημήτρης Ναλμπάντης.

Ο Σημίτης σε ρόλο παππού -Με την εγγονή του στο Ηρώδειο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Σημίτης σε ρόλο παππού -Με την εγγονή του στο Ηρώδειο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Σημίτης σε ρόλο παππού -Με την εγγονή του στο Ηρώδειο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Λίγα λόγια για το έργο

Δύο ηθοποιοί – σταρ, πρώην σύζυγοι, συναντώνται ξανά στη σκηνή για να ερμηνεύσουν την Κατερίνα και τον Πετρούκιο σε μια νέα μουσική εκδοχή της «Στρίγγλας που έγινε αρνάκι» του Σαίξπηρ. Η ανυπότακτη σταρ και ο εγωκεντρικός, αλλα χαριτωμένος πρώην σύζυγος ακροβατούν στα όρια των αντοχών τους, φλερτάρουν, ερωτεύονται και παραδίδονται στην τρέλα του έρωτα, αφήνοντας πίσω τους κλισέ και κοινωνικές επιταγές. Γύρω τους, μια τραγουδίστρια του καμπαρέ, ένας τζογαδόρος χορευτής, δύο γκάνγκστερ παλιάς κοπής, ένας ναύαρχος και ένας χορός παρεξηγήσεων και κοινωνικών στερεοτύπων που αποδομούνται και ξανασυστήνονται στο κοινό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Σημίτης εγγονή Δάφνη Σημίτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ