Τελεσίγραφο: Καταθέστε πρόταση έως τις 12:00 αλλιώς... - iefimerida.gr

Τελεσίγραφο: Καταθέστε πρόταση έως τις 12:00 αλλιώς...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πιο κρίσιμο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας - Θεσμών, αφού λήγει το τελεσίγραφο των δανειστών, σύμφωνα με το οποίο αν ο Τσίπρας δεν πετύχει συμφωνία μέχρι τις 12, τότε στο Eurogroup θα κατατεθεί το σχέδιο των εταίρων.

Δηλαδή, αν η ελληνική κυβέρνηση δεν παραδώσει την πρόταση συμφωνίας έως τις 12:00 (ώρα Ελλάδος), τότε θα κατατεθεί στο Eurogroup η αντιπρόταση των δανειστών.

Ο Πίτερ Σπίγκελ των Financial Times αναφέρει πως σε μία τέτοια περίπτωση οι εταίροι θα δώσουν στην Ελλάδα την πρότασή τους ως τελικό κείμενο συμφωνίας, το οποίο η κυβέρνηση θα πρέπει να αποδεχθεί ή να απορρίψει - «take it or leave it».

Τελεσίγραφο: Καταθέστε πρόταση έως τις 12:00 αλλιώς... | iefimerida.gr 0

Την ίδια ώρα και η ανταποκρίτρια της «Καθημερινής» Ελένη Βαρβιτσιώτη τουιτάρει από τις Βρυξέλλες: «Το τελεσίγραφο για κατάθεση συμφωνίας μέχρι τις 12.00 η ώρα Ελλάδος, λέει Ευρωπαίος αξιωματούχος, ισχύει και είναι πολύ αυστηρό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τελεσίγραφο δανειστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ