Για μεγάλη μεταγραφή πάει ο Παναθηναϊκός - Θέλει να έρθει ο Σάντσες - iefimerida.gr

Για μεγάλη μεταγραφή πάει ο Παναθηναϊκός - Θέλει να έρθει ο Σάντσες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα για την αμυντική του γραμμή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο Σέρχιο Σάντσες δήλωσε ότι επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του τριφυλλιού, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 800,000 ευρώ.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα και αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ιμπιζα, μαζί με τη σύζυγό του ωστόσο ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζέρ του. Χθες κατέθεσε την τελική του πρόταση, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη αφού οι πράσινοι προσφέρουν στον Ισπανό τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές, οι οποίες αγγίζουν τις 800,000 ευρώ.

«Είναι αλήθεια πως έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό, μου το έχει πει ο ατζέντης μου εδώ και μερικές μέρες, όπως και για τις υπόλοιπες προτάσεις που υπάρχουν και τις οποίες συζητά με τους συλλόγους», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε Βρίσκομαι σε διακοπές με τη σύζυγό μου και προσπαθώ να τις απολαύσω. Την Πέμπτη επιστρέφω και θα μιλήσω με τον ατζέντη μου, θα εξετάσουμε όλες τις πιθανότητες και τις λεπτομέρειες και θα αποφασίσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις επιλογές, αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία απόφαση. Θα αποφασίσω μέσα στις επόμενες μέρες. Θέλω να έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον μου μέχρι το τέλος του μήνα και να ξέρω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω την καριέρα μου. Το αργότερο μέσα στις επόμενες πέντε μέρες θα έχω πάρει τις αποφάσεις μου».

Ο Σάντσες ξεκίνησε την καριέρα του από την Εσπανιόλ, πέρασε από τη Σεβίλλη όπου όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί και τελικά από το 2011 αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Μάλαγα αγωνιζόμενος με καλές εμφανίσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα γρήγορο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει εξαιρετική επαφή με την μπάλα και είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός αν τελικά καταφέρει να τον αποκτήσει, τότε θα έχει βρει στυλοβάτη για την άμυνά του για τα επόμενα χρόνια. Η μόνη ομάδα που δείχνει αυτή την στιγμή να πιέζει έντονα είναι η Μπεσίκτας, η οποία βλέπει στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Τόμας Σίβοκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σερχιο σαντσες Παναθηναϊκός Μάλαγα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ