Η «καυτή» Playmate με το περίεργο πάθος - Τρελαίνεται να αγοράζει και να πουλάει μετοχές [εικόνες] - iefimerida.gr

Η «καυτή» Playmate με το περίεργο πάθος - Τρελαίνεται να αγοράζει και να πουλάει μετοχές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κορμί της κάνει τους άνδρες να χαζεύουν, το πρόσωπό της τους μαγνητίζει. Η Κένεντι Σάμερς όμως μπορεί να τους εντυπωσιάσει και με το μυαλό της.

Η 28χρονη που πέρυσι ήταν η Playmate της χρονιάς για το Playboy, ανακάλυψε πρόσφατα ένα νέο πάθος: τρελαίνεται να αγοράζει και να πουλάει μετοχές. «Μου αρέσει πολύ. Ξυπνάω και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζω ότι θα έχω χρήματα για να πληρώσω το νοίκι μου», λέει η Σάντερς.

Ολα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με το Business Insider, της ζήτησαν να εμφανιστεί σε ένα συνέδριο για χρηματοοικονομικά, πριν από μερικές μήνες. Ενόψει της εκδήλωσης, οι διοργανωτές της προσέφεραν δωρεάν μαθήματα για τις συναλλαγές μετοχών. Και εκείνη... εθίστηκε όπως λέει.

Βέβαια αρχικά είχε τρομοκρατηθεί, παραδέχεται, καθώς δεν καταλάβαινε τι σήμαιναν όλοι αυτοί οι όροι. «Εμαθα γρήγορα όμως», είπε η Σάντερς, που ίσως να είχε έφεση γιατί είναι εγγονή τραπεζίτη.

Πέρα από το πάθος της για τις μετοχές, όλα πάνω της «φωνάζουν» ότι είναι ανήσυχο πνεύμα. Γεννημένη στο Βερολίνο, κόρη στρατιωτικού, μεγάλωσε στη Βιρτζίνια και σπούδασε ανθρωπολογία. Αποφάσισε όμως να φύγει για το Μιλάνο και στη συνέχεια την Ασία, για να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου.

Λίγο αργότερα σκέφτηκε ότι στο μέλλον θα ήθελε να γίνει πλαστικός χειρουργός. Γράφτηκε στην ιατρική σχολή, αλλά μετά από 2,5 χρόνια αναζήτησε κάτι νέο και έστειλε κάποιες φωτογραφίες της στην ιστοσελίδα του Playboy. Γρήγορα την κάλεσαν για φωτογράφηση, πόζαρε ως «Μις Δεκέμβριος» το 2013 και την επόμενη χρονιά αναδείχθηκε Playmate.

Η «καυτή» Playmate με το περίεργο πάθος - Τρελαίνεται να αγοράζει και να πουλάει μετοχές [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η «καυτή» Playmate με το περίεργο πάθος - Τρελαίνεται να αγοράζει και να πουλάει μετοχές [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η «καυτή» Playmate με το περίεργο πάθος - Τρελαίνεται να αγοράζει και να πουλάει μετοχές [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η «καυτή» Playmate με το περίεργο πάθος - Τρελαίνεται να αγοράζει και να πουλάει μετοχές [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η «καυτή» Playmate με το περίεργο πάθος - Τρελαίνεται να αγοράζει και να πουλάει μετοχές [εικόνες] | iefimerida.gr 6















Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κένεντι Σάμερς μετοχές playmate
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ