Ο Μαρκόπουλος για προπονητής στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ο Μαρκόπουλος για προπονητής στον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Σάσα Ομπράντοβιτς και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έπαιξαν τις προηγούμενες ημέρες για την θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώτος όμως αποτελεί... παρελθόν και ήδη συμφώνησε να μείνει στην Αλμπα Βερολίνου. Ο Γιασικεβίτσιους ενημερώθηκε έγκαιρα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, βρέθηκε μάλιστα στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους (η σύζυγός του είναι Ελληνίδα έτσι και αλλιώς). Δεν φάνηκε όμως τρομερά ζεστός να κάνει το μεγάλο βήμα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, τέλος, έχει πολλούς υποστηρικτές στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Η μεθοδική δουλειά του στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζεται ως ένα μεγάλο παράσημο, αφού επί των ημερών του ο Δικέφαλος κατακτά την 3η θέση δαπανώντας ελάχιστα χρήματα. Η πλούσια πείρα του προσμετράται επίσης στα θετικά του Μακεδόνα κόουτς που αυτή την στιγμή έχει αρκετές πιθανότητες να κάτσει στον «πράσινο» πάγκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ