Οι απόστρατοι για δεύτερη φορά έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - iefimerida.gr

Οι απόστρατοι για δεύτερη φορά έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

απόστρατοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπήρξαν εντάσεις στην διαμαρτυρία των αποστράτων στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Για δεύτερη φορά συγκεντρώθηκαν στον εξωτερικό χώρο του Υπουργείου ώστε να καταθέσουν γραπτώς τα αιτήματά τους στον υπουργό, ο οποίος όμως βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Λόγω της ισχυρής παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων στάθηκε αδύνατο για τους διαμαρτυρόμενους να εισέλθουν μέσα στο Υπουργείο. Η πύλη παρέμεινε κλειστή και αποκλεισμένη από την Ελληνική Αστυνομία, ώστε να μην επαναληφθούν τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας που προκάλεσαν τον εκνευρισμό του υπουργού Πάνου Μπεγλίτη.

Οι απόστρατοι αρνήθηκαν να παραδώσουν το ψήφισμά τους στον εκπρόσωπο του υπουργου και αποχώρησαν.

Οι απόστρατοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις τους και κατηγορούν την κυβέρνηση πως τους δημιουργεί πρόβλημα επιβίωσης και προωθεί τον κοινωνικό τους αποκλεισμό. Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αποστράτων δήλωσε πως θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ