Τέλος τα σενάρια Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Τέλος τα σενάρια Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα του είχε ακουστεί μεταξύ άλλων και για τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Σάσα Ομπράντοβιτς το πήρε απόφαση και μένει στο Βερολίνο για μία ακόμα σεζόν.

Οπως μεταδίδει το eurohoops.net η Άλμπα ήρθε σε συμφωνία με τον Σάσα Ομπράντοβιτς προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών για ακόμη ένα χρόνο. Ο ίδιος ο Ομπράντοβιτς ανέφερε: «Το Βερολίνο είναι το δεύτερο σπίτι για μένα και την οικογένεια μου. Ανυπομονώ για τις προκλήσεις της προσεχούς σεζόν, γιατί αυτό που χτίζουμε εδώ δεν έχει ολοκληρωθεί. Θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε για να επαναλάβουμε τα καλά αποτελέσματα και τις επιτυχίες της προσεχούς σεζόν».

Η Άλμπα Βερολίνου είναι μια από τις ομάδες που αποτελούν βασικές υποψήφιες για wildcard της Ευρωλίγκας, με δεδομένο μάλιστα ότι εκεί θα γίνει ξανά το φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σασα ομπραντοβιτς Άλμπα Βερολίνου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ