Βίκυ Σταμάτη: Σε τι διαφέρω εγώ από την Αντα του Γιώργου Παπανδρέου που μας έβαλε στο μνημόνιο; - iefimerida.gr

Βίκυ Σταμάτη: Σε τι διαφέρω εγώ από την Αντα του Γιώργου Παπανδρέου που μας έβαλε στο μνημόνιο;

(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αστραψε και βρόντηξε» η Βίκυ Σταμάτη κατά τη συζήτηση της αίτησης εξαίρεσης που έχει καταθέσει σε βάρος των τακτικών μελών του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και του αναπληρωτή εισαγγελέα μετά την απόρριψη του αιτήματος της για αποφυλάκιση.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, τα «έβαλε» με όλους, υποστηρίζοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι αθώα και πως δεν έχει καμιά σχέση με την κατηγορία του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος που της αποδίδεται.

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος πάντα στο πλευρό της συζύγου του, μίλησε για πολιτική δίωξη με στόχο τον ίδιο και την οικογένεια του.
Βίκυ Σταμάτη: "Είναι έξω οι υπεύθυνοι και οι ένοχοι και είμαι εγώ φυλακή. Η θέση η δική μου είναι δίπλα στο παιδί μου. Έχω να δω το παιδί μου τρεις μήνες. Οι περιορισμοί είναι απάνθρωποι και φασιστικοί. Μου απαγορεύουν ακόμη και να πίνω καφέ και να προαυλίζομαι. Η απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει την αίτηση για αποφυλάκιση μου ήταν αναιτιολόγητη. Δεν έχω σχέση ούτε με βάρκα ούτε με υποβρύχια. Πώς ο κ. Ζήγρας, η κυρία Λεοντοπούλου, οι κόρες του κ. Ζήγρα, οι ερωμένες και οι σύζυγοι των συγκατηγορουμένων βρίσκονται έξω και εγώ πρέπει να συζητώ για το εάν θα βρίσκομαι στο ψυχιατρείο ή στην φυλακή;
Πρόεδρος : Ακόμα και αν πιστεύω ότι είστε αθώα, ότι πρέπει να πάτε στο παιδί σας, εμείς είμαστε εδώ για δικάσουμε μία αίτηση εξαίρεσης.... Δεν έχουμε άλλη δικαιοδοσία.
Βίκυ Σταμάτη: Τα μέλη του ΚΥΣΕΑ που διαφέρουν με μένα;

Ο κ. Γιωργάκης Παπανδρέου που μας έβαλε στο Δ.Ν.Τ, σε τι διαφέρω από την Άντα Παπανδρέου και εγώ πρέπει να πάω φυλακή; Γιατί παντρεύτηκα έναν άνθρωπο; Έσφαλα δηλαδή που παντρεύτηκα άνθρωπο αυτό;»


Νωρίτερα ο δικηγόρος της Βίκυ Σταμάτη ανέφερε στο Δικαστήριο πως χθες το βράδυ δημιουργήθηκε νέο επεισόδιο στο Δρομοκαΐτειο μεταξύ της Βίκυς Σταμάτη και ενός φρουρού.
Ο κ. Ραγκούσης ζήτησε από το Δικαστήριο αναβολή προκειμένου να ετοιμάσουν αναλυτικό υπόμνημα με τους λόγους που η Βίκυ Σταμάτη ζητάει την εξαίρεση των μελών του Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ