Το μεγάλο κόλπο με Μιραλάς θα ψάξει ο Ολυμπιακός - Στα 7 εκατ. ευρώ η τιμή του - iefimerida.gr

Το μεγάλο κόλπο με Μιραλάς θα ψάξει ο Ολυμπιακός - Στα 7 εκατ. ευρώ η τιμή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας από τους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού την τελευταία πενταετία ήταν δίχως αμφιβολία ο Κέβιν Μιραλάς, την επιστροφή του οποίου στην Ελλάδα επιθυμούν οι ερυθρόλευκοι. Ποια ειναι όμως τα δεδομένα μιας τόσο δύσκολης μεταγραφής.

Η Εβερτον πραγματοποίησε φέτος μια από τις χειρότερες πορείες των τελευταίων ετών και ο Μιραλάς δεν δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στο Λίβερπουλ, ολοκληρώνοντας το συμβόλαιό του. Αυτό λήγει στις 30 Ιουνίου του 2016 και τα «ζαχαρωτά» γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν να τον χάσουν χωρίς να πάρουν ούτε ένα ευρώ αν δεν τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι. Αυτά τα πρώτα δύο δεδομένα δείχνουν ότι ο Βέλγος θα αποτελέσει παρελθόν από το «Γκούντισον Παρκ» πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που αρκετές ομάδες τον συμπεριέλαβαν στις λίστες τους. Πρώτη και καλύτερη η Τότεναμ, η οποία τρελαίνεται να βρίσκει παίκτες που παίζουν από τα άκρα. Έχει άλλωστε αρκετούς αλλά θέλει να φέρει και έναν συμπατριώτη του έτσι κι αλλιώς βασικού Τσαντλί. Οι Λονδρέζοι αποτελούν σίγουρα ένα δέλεαρ για τον 29χρονο, ο οποίος γνωρίζει ότι μπορεί να υπογράψει ένα πολύ καλό τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» αλλά είναι άγνωστο αν η Εβερτον θα θέλει να τον πουλήσει εντός συνόρων. Η Μονακό μετά την απόκτηση του Καρίγιο μπήκε στο χορό και για τον Μιραλάς ενώ η Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα έχει το περισσότερο χρήμα διαθέσιμο αν χρειαστεί για να κάνει την υπέρβαση.

Ωστόσο μια δήλωση του Μιραλάς, ο οποίος βρίσκεται στο Μεξικό απολαμβάνοντας τις διακοπές του, έφερε αναστάτωση στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Ο Βέλγος είπε ότι θα ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα και λογικά η Εβερτον δεν θα ζητήσει λιγότερα από 7 εκ. ευρώ από τον Ολυμπιακό. Οσα δηλαδή πλήρωσε για να τον αποκτήσει. Το ερώτημα είναι αν οι ερυθρόλευκοι θέλουν, το μεγαλύτερο κομμάτι της μεταγραφικής δαπάνης να το δώσουν στα πόδια του Βέλγου, ο οποίος στα λίγα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα των νταμπλούχων πρόλαβε να γίνει αγαπημένο παιδί της εξέδρας και ένας από τους καλύτερους παίκτες του συλλόγου.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέβιν Μιραλάς Ολυμπιακός Έβερτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ