Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε μια περίοδο που θα μπορούσε όχι μόνο να κάνει τη ζωή σας ιδιαίτερα ευχάριστη, αλλά να σας την αλλάξει ουσιαστικά! Ειδικά σε όσους έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή μετά τις 10 Απριλίου, κάτι απίθανο μπορεί να συμβεί τώρα, ανοίξτε λοιπόν ένα παράθυρο στην τύχη! Όμως, η νέα θέση του Άρη δημιουργεί οικογενειακά θέματα, προς το παρόν για εσάς που είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας. Θα υπάρξουν αντιρρήσεις, θα υπάρξουν διάφορα γεγονότα (θα τα δείτε προς τα μέσα Ιουλίου) τα οποία θα σας φορτίσουν, ενώ το διάστημα αυτό μπορείτε να συζητήστε θέματα που έχουν άμεση σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η σημερινή θέση της Σελήνης απέναντι από το δικό σας ζώδιο μπορεί να φέρει εντάσεις -ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, προς το βραδάκι- σε όσους έχετε γενέθλια γύρω στις 1-3 Απριλίου.Δώστε σημασία σε κάποιες παλιές υποθέσεις που έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Ταύρος
Για εσάς τους Ταύρους αρχίζει μια πολύ σημαντική περίοδος που δείχνει ότι ως τον Αύγουστο θα κάνετε πάρα πολλές μετακινήσεις, θα έχετε να κάνετε πολλές δουλειές αλλά και έναν εκνευρισμό ο οποίος μπορεί να σας φέρει εντάσεις αντιμέτωπους με φιλικά σας πρόσωπα ή με πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεστε.Αποφύγετε λοιπόν τις εντάσεις, προσέχετε τον τρόπο που οδηγείτε και προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.Σε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητή σας περιουσία μπορεί να βρεθεί μια λύση αν και είστε κάπως υπερβολικοί πάνω σε αυτό. Ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία σας έρχεται σήμερα στο προσκήνιο, αλλά η νέα θέση του Άρη σας κάνει μαχητικούς κάτι που μπορεί να σας βλάψει.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους σήμερα είναι ημέρα που μπορείτε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαΐου, ενώ εξακολουθεί η περίοδος αυτή να είναι εξαιρετική για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 10 Ιουνίου φέρνοντας στη ζωή σας μια σημαντική αλλαγή, χρήσιμες γνωριμίες και ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Η νέα θέση του Άρη στον Καρκίνο, για πολύ καιρό (ως τις 8 Αυγούστου) θα δημιουργεί πολλά έξοδα.Ενδεχομένως να σας πιάσει μια αγοραστική μανία αλλά μπορεί να παρουσιαστούν και κάποια απρόβλεπτα έξοδα τα οποία θα είναι σημαντικά.Προσέχετε την υγεία σας.Αν στο παρελθόν αντιμετωπίζατε κάποια θέματα με την υγεία σας μπορεί αυτά τα θέματα να επανέλθουν τώρα.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, με τον Άρη να περνά στο δικό σας ζώδιο θα μπορούσα να πω ότι γίνεστε αρκετά μαχητικοί, με την δράση σας να αναπτύσσεται πλήρως.Από σήμερα και ιδιαίτερα στον μήνα που ακολουθεί, ρίξτε τους τόνους και αποφύγετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, μιας και ο Άρης μπορεί να σας κάνει εριστικούς.Μπορεί να προκύψει ένα επαγγελματικό θέμα το οποίο θα έχει και οικονομικές επιπτώσεις.Για όσο διάστημα ο Ερμής θα βρίσκεται στους Διδύμους (ως τις 9 Ιουλίου) προσέξτε την συμπεριφορά σας και μην δίνετε αφορμές για σχόλια, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ εύκολο να συμβεί από κάποια πράγματα που ίσως να παρουσιαστούν αυτόν τον καιρό.Σήμερα θα ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας σας.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες η νέα θέση του Άρη δεν είναι και τόσο καλή, μιας και δημιουργεί ένα παρασκήνιο που για πολλές εβδομάδες (ως τις 8 Αυγούστου) θα κινείται πυρετωδώς και θα αφορά κυρίως σε νομικά και διαδικαστικά θέματα.Τόσο εσείς θα κάνετε παρασκηνιακές κινήσεις, όσο και οι άλλοι θα κινούνται παρασκηνιακά σε βάρος σας. Τώρα όμως, ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 10 Αυγούστου, βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα ευεργετική περίοδο, μια περίοδο με σημαντικές αλλαγές, με συναισθηματικές επαφές, με γεγονότα τα οποία σας ξαφνιάζουν! Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα δείτε παλιές υποθέσεις, ίσως οικογενειακές, να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Σήμερα, η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί τις συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Παρθένος
Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο αλλάζουν τα δεδομένα για εσάς τους Παρθένους, με εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας να δέχεστε την βοήθεια των φίλων σας.Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες ευνοείται. Ένα οικονομικό θέμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο, ενώ σιγά σιγά , μέχρι τον Αύγουστο, προετοιμάζονται πολύ σημαντικές, ευεργετικές εξελίξεις τόσο για την δική σας ζωή όσο και για θέματα της οικογένειάς σας.

Ζυγός
Η νέα θέση του Άρη δεν είναι ευεργετική για εσάς τους Ζυγούς καθώς για μια μακρά περίοδο (ως τις 8 Αυγούστου) μπορεί να δημιουργηθεί ένταση στον επαγγελματικό σας τομέα, ένταση που αρχικά θα νιώσετε όσοι είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 10 Οκτωβρίου είστε σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών από τις οποίες θα βοηθηθείτε. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και στηρίζουν τις προσπάθειες σας, ενώ, αν είστε μόνοι, μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό ανάμεσα σε φιλικές συντροφιές.Πολλοί θα θελήσετε να απαλλαγείτε από πολλά που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σας.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς, με τον Ήλιο και τον Άρη να βρίσκονται στον φιλικό σας Καρκίνο, αρχίζει μια πολύ δυναμική περίοδος, με δρόμους να ανοίγονται για ταξίδια, για σπουδές, για νομικές υποθέσεις. Ακόμη, το διάστημα αυτό θα μπορούσε να αποδώσει πολλά σε οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα μετρήσετε σωστά κάθε κίνησή σας.Για όσους είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο ένα νομικό ή διαδικαστικό θέμα ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα μπορούσε να σας προσφέρει ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Τοξότης
Οι Τοξότες που είστε γεννημένοι μετά τις 10 Δεκεμβρίου, από τώρα και ως τις αρχές Ιουλίου (και όχι μόνο), μην αφήσετε ούτε στιγμή να πάει χαμένη! Ένας έρωτας, μια πρόοδος στα παιδιά σας, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια αλλαγή ζωής γενικότερα, θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τη διάθεση και τη ζωή σας γενικότερα! Όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, υπάρχει η περίπτωση να εξαπατηθείτε από πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ίσως ακόμη να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το υγρό στοιχείο. Προσέχετε. Αρχίζει μια περίοδος που θα δώσετε ένα μεγάλο αγώνα για τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας. Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε με την υγεία κάποιων δικών σας προσώπων.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους τελείωσε το διάστημα που σας απασχολούσαν θέματα εργασίας ή υγείας για να ξεκινήσει τώρα μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί μια σημαντική ένταση, με τις συνεργασίες σας ενδεχομένως να είναι φορτικές αυτό το διάστημα ειδικά για όσους είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο. Σήμερα μπορεί να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα, ενώ προωθήστε ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο θα μπορούσε να αποδώσει.

Υδροχόος
Παρά το γεγονός ότι εσείς οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο, το γεγονός ότι ο Ήλιος και ο Άρης βρίσκονται στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας, ίσως ακόμη και με την υγεία σας ή με τη υγεία προσώπων του περιβάλλοντός σας. Θα πρέπει τώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στον εργασιακό σας χώρο.Σήμερα, η Σελήνη στον Ζυγό, δημιουργεί νέα δεδομένα στα σχέδια που κάνετε για ταξίδια στο εξωτερικό ή για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

Ιχθείς
Η νέα θέση του Άρη αλλά και του Ήλιου στον Καρκίνο είναι πολύ καλή για εσάς τους Ιχθύς, ιδιαίτερα για όσους είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο. Θα έρθετε τώρα πιο κοντά με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ στον χώρο της εργασίας θα έχετε κάποια ικανοποιητικά αποτελέσματα τα οποία θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν και οικονομικά οφέλη. Σήμερα, η Σελήνη από τον Ζυγό σας υπενθυμίζει τις οικονομικές υποχρεώσεις σας. Όσοι είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας μπορείτε τώρα, με την βοήθεια του Κρόνου, να πετύχετε κάποιους στόχους σας για τους οποίους προσπαθούσατε πριν δύο τρεις μήνες χωρίς όμως τότε να έχετε αποτέλεσμα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ