Νέα διοίκηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας - iefimerida.gr

Νέα διοίκηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα διοίκηση τοποθετείται και αναλαμβάνει καθήκοντα στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

  •     Λιντζεράκο Κωνσταντίνο, Διοικητής ΥΠΑ.
  •     Πετρόπουλο Ευάγγελο - Αγγελο, Υποδιοικητής ΥΠΑ.
  •     Λάμπρου Κάρολο, Υποδιοικητής ΥΠΑ.

Ο κ. Σπίρτζης τονίζει σε δήλωση του ότι: «Εργο κατά προτεραιότητα της νέας διοίκησης της ΥΠΑ είναι η ανάσχεση της πορείας απαξίωσης, η βελτίωση και ανάπτυξη συνολικά της ΥΠΑ και όλων των αεροδρομίων της χώρας, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, της εθνικής οικονομίας και του τουρισμού. Με τη συνεργασία του Υπουργείου, της νέας Διοίκησης της ΥΠΑ και των εργαζομένων στην ΥΠΑ συνεχίζεται και αναβαθμίζεται η προσπάθεια αντιμετώπισης και αποκατάστασης χρόνιων παθογενειών, αδικιών και κάθε είδους προβλημάτων και στρεβλώσεων, που έχουν σωρευτεί τα τελευταία χρόνια, ώστε η ΥΠΑ, ως νευραλγική υπηρεσία εποπτείας, ελέγχου και λειτουργίας του εθνικού συστήματος αερομεταφορών, να καταστεί σύγχρονη και αποτελεσματική».

Επίσης με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστου Σπίρτζη, που προωθήθηκε προς δημοσίευση στο ΦΕΚ τοποθετείται νέος Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Συντονισμού Πτήσεων (ΕΑΣΠ) ο κ Πλειώνης Δημήτριος. Η ΕΑΣΠ αποτελεί τον Εθνικό Συντονιστή Πτήσεων. Σκοπός της Αρχής είναι η κατανομή του διαθέσιμου χρόνου χρήσης των αερολιμένων της ελληνικής επικράτειας στους αερομεταφορείς, σύμφωνα με τη εγχώρια και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η Αρχή αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΠΑ αεροπορία Σπίρτζης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ