Ο Μιχελογιαννάκης βγάζει γέλιο: Γαϊδούρια οι δανειστές, κάνουν ...μπόουλινγκ στον Βαρουφάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μιχελογιαννάκης βγάζει γέλιο: Γαϊδούρια οι δανειστές, κάνουν ...μπόουλινγκ στον Βαρουφάκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είπε «μπόουλινγκ» αντί για bullying και έκανε τους πάντες να γελάσουν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

«Τα γαϊδούρια να μάθουν να μην στέλνουν τα χαρτιά πίσω και να απαξιώνουν έναν εκλεγμένο βουλευτή και υπουργό εθνικής οικονομίας, τον κ. Βαρουφάκη.

Να μην του κάνουν... μπόουλινγκ» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης σε πρωινή εκπομπή απευθυνόμενος στους δανειστές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε μιλώντας στο Star λέγοντας «να σταματήσουν όλοι να λένε πως χάσαμε χρόνο, επειδή περιμέναμε την υπογραφή του Τσίπρα μέχρι το πρωί», ενώ στο ξεκίνημα των όσων είπε χαρακτήρισε ως «μόνο αισιόδοξο» το χρώμα του φορέματος της Πόπης Τσαπανίδου που τον ρώτησε αν του... θυμίζει το ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, όσον αφορά τη ψήφιση της συμφωνίας, ο κ. Μιχελογιαννάκης έκανε κωλοτούμπα σχετικά με πρωινές δηλώσεις του και ανέφερε πως «θα ψηφίσω μόνο αν μου πει ο Τσίπρας, πως με την συμφωνία αυτή θα μειωθεί το χρέος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ