Focus: Ο Τσίπρας είναι ήρωας ή ένας αδύναμος που αθετεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις; - iefimerida.gr

Focus: Ο Τσίπρας είναι ήρωας ή ένας αδύναμος που αθετεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βολές κατά του Ελληνα πρωθυπουργού εκτόξευσε το γερμανικό περιοδικό Focus.

Αφού χαρακτήρισε την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής φάρσα στη συνέχεια αναρωτήθηκε αν τελικά ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας ήρωας στον αγώνα του της Ε.Ε; Ή μήπως ένας αδύναμος ο οποίος αθετεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις;

Βέβαια ο συντάκτης δίνει μόνος του την απάντηση στο ερώτημα αφού γράφει «Σοκ: Ο Τσίπρας υποκύπτει...». Το άρθρο συνεχίζει αναφέροντας πως τα ελληνικά ΜΜΕ ζητούν τώρα από τον Ελληνα πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις στην ελληνική βουλή και το κόμμα του καθώς οι νέες προτάσεις που υπέβαλε στους εταίρους απέχουν πάρα πολύ από τις προεκλογικές του υποσχέσεις. Κρας τεστ θα είναι για την κυβέρνηση οι νέες προτάσεις που παρουσίασε ο Ελληνας πρωθυπουργός στους Ευρωπαίους εταίρους», γράφει το γερμανικό περιοδικό αναπαράγοντας δημοσιεύματα ελληνικών εφημερίδων. «Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε παραχωρήσεις», αναφέρει επίσης το «Focus». «Η χθεσινή έκτακτη Σύνοδος Κορυφής κατάντησε φάρσα. Η μοίρα των Ελλήνων δεν μπορεί να αποφασιστεί», είναι το σχόλιο του περιοδικού «Focus» σε άλλο άρθρο του κάνοντας μία αποτίμηση της χθεσινής συνόδου.

Focus: Ο Τσίπρας είναι ήρωας ή ένας αδύναμος που αθετεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις; | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Focus ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ