Τι έδειξε ο εργαστηριακός έλεγχος για τον «τηγανιτό αρουραίο» των KFC [εικόνα] - iefimerida.gr

Τι έδειξε ο εργαστηριακός έλεγχος για τον «τηγανιτό αρουραίο» των KFC [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικό είχε προκαλέσει στα social media, η φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Ντέβορις Ντίξον, ισχυριζόμενος πως το κοτόπουλο που παρήγγειλε ήταν αρουραίος.

Η φωτογραφία του γεύματός του έκανε τον γύρο του κόσμου, με τον Ντέβορις να προειδοποεί τους πάντες να σταματήσουν να τρώνε KFC.

Οπως υποστήριζε, πέρα από το σχήμα αρουραίου, το κρέας του ήταν πολύ σκληρό σαν λάστιχο.

Τι έδειξε ο εργαστηριακός έλεγχος για τον «τηγανιτό αρουραίο» των KFC [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η διάσημη αλυσίδα εστιατορίων, όπως ήταν αναμενόμενο, αντέδρασε και ζήτησε την παράδοση του επίμαχου κομματιού κοτόπουλου σε εργαστήρι ερευνών για να διαπιστωθεί τι κρέας ήταν.

Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την θέση της εταιρείας ότι ο Ντίξον έλεγε ψέμματα και ότι το γεύμα του αποτελούνταν αποκλειστικά από κοτόπουλο.

«Το προϊόν εξετάστηκε από ένα ανεξάρτητο εργαστήριο που επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για κομμάτι κοτόπουλου, όπως γνωρίζαμε από την αρχή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, υπογραμμίζοντας πως ο πελάτης έχει υποχρέωση να ζητήσει επίσημα συγγνώμη και να πάψει να διαβάλλει δημόσια τα KFC.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αρουραίος KFC κοτοπουλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ