Αποχαιρετά τη Γιουβέντους ο Πίρλο - Υπογράφει στη New York City FC [εικόνα] - iefimerida.gr

Αποχαιρετά τη Γιουβέντους ο Πίρλο - Υπογράφει στη New York City FC [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντρέα Πίρλο αποχαιρέτισε τη Γιουβέντους και τους οπαδούς της με μια ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram. Ο Ιταλός μέσος συμφώνησε με την New York City FC και θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Ο Πίρλο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες σε διαπραγματεύσεις στις Η.Π.Α. και τελικά φαίνεται ότι επήλθε απόλυτη συμφωνία με τη νέα του ομάδα, στην οποία θα βρει τους Φρανκ Λάμπαρντ και Νταβίντ Βίγια. Λίγες ώρες μετά θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αποχαιρετισμού στους οπαδούς της Γιουβέντους με μια φωτογραφία του στο Instagram.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξή σας σε κάθε στάδιο της ζωής μου. Εκτιμώ την αγάπη που μου δείχνατε κάθε φορά. Ήταν τιμή μου και μεγάλη μου χαρά να είμαι κομμάτι αυτής της μεγάλης ομάδας, της Γιουβέντους. Ήταν μια πανέμορφη φάση της ζωής και της καριέρας μου και είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα σε αυτό τον σύλλογο. Πλέον ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και ανυπομονώ για στιγμές χαράς. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ...», ανέφερε στη φωτογραφία του από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Πίρλο.

Αποχαιρετά τη Γιουβέντους ο Πίρλο - Υπογράφει στη New York City FC [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντρέα Πίρλο Γιουβέντους MLS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ