FT: H Ελλάδα έστειλε λάθος έγγραφα στο Eurogroup - iefimerida.gr

FT: H Ελλάδα έστειλε λάθος έγγραφα στο Eurogroup

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν, μιλώντας στους Financial Times, ότι η ελληνική κυβέρνηση έστειλε αργά τα μεσάνυχτα λανθασμένα έγγραφα στην πρότασή της προς το Eurogroup, ωστόσο διευκρίνισαν ότι η κατάσταση δεν είναι πλέον δραματική.

Οπως μεταδίδουν ο Πίτερ Σπίγκελ και η Αν-Σιλβέν Τσασανί, αξιωματούχοι των Θεσμών επιβεβαίωσαν ότι η ελληνική πλευρά έστειλε κατά λάθος άλλα έγγραφα από αυτά που έπρεπε, όμως κατάλαβε αμέσως το λάθος της και τα ξημερώματα αναμενόταν η τελική πρόταση. Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό αν τελικά αυτή έφτασε στα χέρια των εταίρων.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, οι δύο από τους τρεις αξιωματούχους επιβεβαίωσαν ότι τα σωστά έγγραφα έφτασαν τελικά τα ξημερώματα, ενώ ο τρίτος τόνισε ότι η τελική και σωστή πρόταση δεν έφτασε στα χέρια τους.

FT: H Ελλάδα έστειλε λάθος έγγραφα στο Eurogroup | iefimerida.gr 0
FT: H Ελλάδα έστειλε λάθος έγγραφα στο Eurogroup | iefimerida.gr 1

Από την πλευρά του, ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών, προσερχόμενος στον χώρο συνεδρίασης του Eurogroup, μετρίασε τις προσδοκίες για συμφωνία απόψε, καθώς προφανώς αναφερόμενος στο ότι η Ελλάδα αρχικά έστειλε το λάθος έγγραφο στους δανειστές, είπε στο Reuters ότι υπάρχει μια σύγχυση για το τι ακριβώς είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο Johan Van Overtveldt, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους ξένους δημοσιογράφους επιφυλακτικός στις δηλώσεις του για τις ελληνικές προτάσεις, δήλωσε ότι πρέπει να δούμε τι ακριβώς προτείνεται και ότι το τρέχον πρόγραμμα παραμένει το «σημείο αναφοράς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πίτερ Σπίγκελ αξιωματούχοι έγγραφα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ