Παρατείνονται οι κυρώσεις της ΕΕ προς τη Ρωσία - iefimerida.gr

Παρατείνονται οι κυρώσεις της ΕΕ προς τη Ρωσία

Vincent Mundy
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ευρωπαϊκή Ενωση επέκτεινε τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας για ακόμα 6 μήνες, μέχρι δηλαδή τις 31 Ιανουαρίου του 2016.

Παρατάθηκε «έως ότου η Ρωσία εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμφωνία εκεχειρίας του Μινσκ», εξήγησε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Φίλιπ Χάμοντ στο περιθώριο της μηνιαίας συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ.

«Η ΕΕ θα εξετάσει και πάλι το ζήτημα κατά της Ρωσίας σε έξι ή επτά μήνες», δήλωσε από την πλευρά του ο Ιταλός ΥΠΕΞ, Πάολο Τζεντιλόνι.

Οι Ευρωπαίοι υπουργοί Εξωτερικών ενέκριναν επισήμως την έναρξη της ναυτικής επιχείρησης κατά των διακινητών μεταναστών στη Μεσόγειο, η οποία αρχικά θα περιορισθεί στην ενισχυμένη παρακολούθηση των παράνομων δικτύων, όπως ανακοίνωσε Ευρωπαία εκπρόσωπος.

Η ανάπτυξη των πρώτων πολεμικών πλοίων, υποβρυχίων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών αναμένεται σε μία εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ