Οι Primal Scream «κήρυξαν πόλεμο» στην υπουργό εσωτερικών της Βρετανίας - iefimerida.gr

Οι Primal Scream «κήρυξαν πόλεμο» στην υπουργό εσωτερικών της Βρετανίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξαλλοι είναι οι Primal Scream με την άτυχη επιλογή της Αγγλίδας υπουργού εσωτερικών Τερέζα Μέι να παίξει το κομμάτι του «Rocks» στο πρόσφατο συνέδριο των Συντηρητικών.
Τα μέλη του διάσημου ροκ συγκροτήματος έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα μια οργισμένη ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:
« Οι Primal Scream είναι αηδιασμένοι με την υπουργό εσωτερικών Τερέζα Μέι, η οποία έκλεισε την ομιλία της στο συνέδριο των Συντηρητικών με το τραγούδι μας Rocks.
Πόσο άστοχο και ανάρμοστο ήταν αυτό; Δεν έψαξαν την πολιτική ιστορία του γκρουπ μας όλα αυτά τα χρόνια; Η ίδια έχει ακούσει ποτέ τους στίχους; Ξέρει τι σημαίνει getting your rocks off;
Όχι βέβαια δεν θα μπορούσε ποτέ αφού είναι τόσο Συντηρητική (Tory)
Οι Primal Scream είναι απολύτως αντίθετοι σε αυτή την κυβέρνηση: Κάμερον Όζμπορν, Γκόουβ, Χάουαρντ, Κλεγκ κ.λπ. όλοι τους είναι νομιμοποιημένοι νταήδες που περνούν νόμους για να είναι σίγουροι πως οι πλούσιοι θα παραμείνουν πλούσιοι, παίρνοντας το μέρος του μεγάλου κεφαλαίου και εξαφανίζοντας παράλληλα τα δικαιώματα των εργατών, ενώ συνεχίζουν τις επιθέσεις τους ενάντια στους νέους, τους γονείς που μεγαλώνουν παιδιά μόνοι τους, καταστρέφουν την παιδεία και την κοινωνική ασφάλιση και μεθοδεύουν τον τρόπο με τον οποίο οι φτωχοί θα παραμείνουν φτωχοί.
Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας από αυτή την αρρωστημένη πολιτική.
Οι Συντηρητικοί κήρυξαν πόλεμο στον απλό λαό. Αυτοί είναι ο εχθρός
Primal Scream»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ