«Μένουμε Ευρώπη»: Νέα συγκέντρωση απόψε στο Σύνταγμα υπέρ της παραμονής στο ευρώ - iefimerida.gr

«Μένουμε Ευρώπη»: Νέα συγκέντρωση απόψε στο Σύνταγμα υπέρ της παραμονής στο ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που στις Βρυξέλλες θα κρίνεται το μέλλον της χώρας, έχει οριστεί το νέο συλλαλητήριο υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ και στην Ευρωζώνη.

Πρόκειται για τη δεύτερη συγκέντρωση υπό το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» που διοργανώνεται σε λίγες μέρες, καθώς κορυφώνεται η διαπραγμάτευση της Αθήνας με τους θεσμούς και εντείνονται οι ανησυχίες για την έκβαση της διαπραγμάτευσης.

Η πρώτη συγκέντρωση υπό το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» έγινε την περασμένη Πέμπτη και η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

Χθες, την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα συλλαλητήριο κατά της λιτότητας όπου έδωσαν το παρόν στελέχη και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ στα Προπύλαια «για να μπλοκάρουμε τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία λαιμητόμο, τα νέο αντιλαϊκό πακέτο που φέρνουν να μας φορτώσουν», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μένουμε Ευρώπη Σύνταγμα συγκέντρωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ