«Γέμισαν τα γραφεία των υπουργών με νεοδιορισθέντες» - iefimerida.gr

«Γέμισαν τα γραφεία των υπουργών με νεοδιορισθέντες»

Γιάννης Μιχελάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμυτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης για διορισμούς σε υπουργικα γραφεία, άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Γιάννης Μιχελάκης. «Μόνο στα γραφεία των αντιπροέδρων και ορισμένων υπουργών απασχολούνται 234 υπάλληλοι από τους οποίους οι 176 είναι πρόσφατα διορισμένοι» είπε χαρακτηριστικα.

Και συνέχισε πως παρά το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι προσπαθει να νοικοκυρέψει το κράτος, την ίδια στιγμή προβαίνει σε εξαγγελίες δημιουργίας για πάνω από 70 νέες γραμματείες και νέες κρατικές δομές.«Έχουμε μιλήσει για τις σχεδόν 30.000 προσλήψεις που έγιναν το 2010. Υπάρχει, όμως, και ένα μείζον οικονομικό, αλλά κυρίως πολιτικό ζήτημα με το προσωπικό που εργάζεται στα γραφεία των αντιπροέδρων και ορισμένων υπουργών» τονίζει.

Όπως εξήγησε, ενώ μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό η κυβέρνηση δημιούργησε επιπλέον 84 θέσεις μετακλητών με συνολικό κόστος 3.438.178 ευρώ, λίγους μήνες μετά αύξησε ακόμη περισσότερο τους μετακλητούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ