Ξεκίνησε επαφές με Βάρας η ΑΕΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεκίνησε επαφές με Βάρας η ΑΕΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Νο1 στόχο της ΑΕΚ αποτελεί αυτή την στιγμή ο Χάβι Βάρας για τη θέση του τερματοφύλακα και στην Ένωση ξεκίνησαν ήδη επαφές με τον Ισπανό, ο οποίος στο τέλος του μήνα μένει ελεύθερος.

Ο 32χρονος γκολκίπερ φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ από τους υπόλοιπους υποψήφιους αφού ο Δικέφαλος ξεκίνησε ήδη τις πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη. Ο Βάρας, ο οποίος τη διετία 2010-2012 ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Σεβίλλης, αγωνίστηκε φέτος στη Βαγιαδολίδ έχοντας θέση βασικού ενώ πέρυσι ήταν βασικός στη Θέλτα. Η παρουσία του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν τα τελευταία χρόνια είναι σταθερότατη και κυρίαρχο χαρακτηριστικό του, είναι τα εξαιρετικά ρεφλέξ που διαθέτει.

Ο Βάρας ολοκλήρωσε φέτος τις υποχρεώσεις του με τη Βαγιαδολίδ και αυτή την στιγμή είναι ουσιαστικά ελεύθερος αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και τυπικά στις 30 Ιουνίου. Στην Ενωση θεωρούν ότι έχει την εμπειρία να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα της ΑΕΚ και παράλληλα να αποτελέσει μαζί με τον Ανέστη το δίδυμο κάτω από τα δοκάρια. Ωστόσο το κασέ του δεν είναι καθόλου χαμηλό αφού εκτιμάται ότι δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τις 600,000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χαβι βαρας Βαγιαδολίδ αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ