Τρέχει για καλό σκοπό: Νίκησε τον καρκίνο του στήθους και μαζεύει χρήματα για την έρευνα κατά αυτού [εικόνα] - iefimerida.gr

Τρέχει για καλό σκοπό: Νίκησε τον καρκίνο του στήθους και μαζεύει χρήματα για την έρευνα κατά αυτού [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νταβίνα ΜακΝάνει, αφού γιόρτασε τα 40 της χρόνια, πήγε να κάνει την πρώτη της μαστογραφία και διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Ποτέ δεν της είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα πως θα μπορούσε να έχει την αρρώστια που είχε και η θεία της στην ηλικία των 60. Θεωρούσε τον εαυτό της πολύ νέα.

Οταν ο ιατρός της ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο στο στήθος δεν ήθελε να το πιστέψει. Ευτυχώς για εκείνη ήταν σε πρώιμο στάδιο. Αμέσως αποφάσισε πως η διπλή μαστεκτομή ήταν η λύση. Για εκείνη ήταν μια εύκολη απόφαση, καθώς είχε ήδη δύο παιδιά.

Τρέχει για καλό σκοπό: Νίκησε τον καρκίνο του στήθους και μαζεύει χρήματα για την έρευνα κατά αυτού [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Μετά την ανάρρωση, η Νταβίνα σκέφτηκε πως δεν ήθελε απλά να είναι μία μαμά που βγήκε νικήτρια από τον καρκίνο, ήθελε να βοηθήσει στην έρευνα που αφορά την ασθένεια.

Και έτσι έγινε. Βρήκε χορηγούς, έφτιαξε μία ιστοσελίδα και προώθησε την δουλειά της μέσω των social media.

Σκοπός της είναι να συγκεντρώσει χρήματα για να δώσει στην έρευνα, για να το επιτύχει τρέχει κάθε μέρα περίπου 57 χλμ. Πέρα από το χρήματα που μαζεύει για να ενισχύσει την έρευνα, ενημερώνει τις γυναίκες για τον καρκίνο του μαστού.

Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περίπου 8.850 ευρώ για το Breast Cancer Research Foundation και συνεχίζει!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ