Η 85χρονη Δούκισσα του Άλμπα παντρεύτηκε έναν κοινό θνητό - iefimerida.gr

Η 85χρονη Δούκισσα του Άλμπα παντρεύτηκε έναν κοινό θνητό

Δούκισσα του Άλμπα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή για την εκκεντρικότητα της Δούκισσα του Άλμπα αποφάσισε να παντρευτεί τον κατά 24 χρόνια νεότερό της Αλφόνσο Ντίεζ Καραμπάντες.
Η Δούκισσα του Άλμπα (το πλήρες όνομά της είναι Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva!) είναι μια από τις πλουσιότερες γυναίκες με τίτλους ευγενείας (έχει συνολικά 44 τίτλους) στον κόσμο και η απόφασή της να παντρευτεί τον κοινό θνητό Αλφόνσο έκανε πολλούς να μιλούν για έναν αδίστακτο προικοθήρα που στέκεται πλάι της μόνο για τα λεφτά της.
Πάντως η ίδια αδιαφορεί για όλα αυτά (όπως έχει κάνει και στο παρελθόν όταν δέχτηκε πλήθος σχολίων γιατί πόζαρε γυμνή για τον Πικάσο ή έκανε topless μπάνιο στην Ίμπιζα) και παντρεύτηκε χθες τον καλό της καρδιάς της σε μια σεμνή τελετή σε ένα εκκλησάκι που χρονολογείται από τον 15ο αιώνα, το οποίο βρίσκεται μέσα στο παλάτι της Palacio de las Duentas στη Σεβίλλη της Ισπανίας.
Βέβαια η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας μολονότι είναι στενοί της φίλοι δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στην τελετή γιατί το απαγορεύει το πρωτόκολλο (επιτρέπει να παρακολουθήσουν μόνο τον πρώτο της γάμο). Αξίζει να αναφερθεί ότι η Δούκισσα του Άλμπα βάσει πρωτοκόλλου έχει δικαίωμα να μπει καβάλα σε ένα άλογο μέσα στον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης, ενώ δικαιούται να μην γονατίσει μπροστά στον Πάπα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ