Ποιος πρωθυπουργός έκανε δημόσια γιόγκα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιος πρωθυπουργός έκανε δημόσια γιόγκα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή Εκπληξη την σημερινή πρώτη Παγκόσμια Ημέρα της Γιόγκα, η οποία θεσπίστηκε πρόσφατα από τον ΟΗΕ και προσέλκυσε χιλιάδες ανθρώπους στο Νέο Δελχί, ο Ινδός Πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι, έκανε δημοσίως ασκήσεις.

Οπως δήλωσε ο ίδιος: «Η γιόγκα είναι κάτι περισσότερο από σωματική άσκηση. Δεν γιορτάζουμε απλώς μια ημέρα. Εκπαιδεύουμε τον ανθρώπινο νου να ανοιχτεί σε μια νέα εποχή ειρήνης»

Ο Ινδός πρωθυπουργός, θέλει να ενισχύσει την θέση της γιόγκα καθιστώντας την κεντρικό στοιχείο του ινδικού πολιτισμού και τέθηκε επικεφαλής μιας συνεδρίας γιόγκα στο Νέο Δελχί, η οποία έχει προσελκύσει περισσότερους από 35.000 ανθρώπους.

Χαιρετίζοντας την υιοθέτηση από τον ΟΗΕ της ιδέας του για μια Παγκόσμια Ημέρα της Γιόγκα, ο Μόντι εκθείασε την πρακτική αυτή λέγοντας ότι είναι ένα μέσο για «έναν κόσμο χωρίς εντάσεις»

Στην συνέχεια, ο Ινδός πρωθυπουργός κατέβηκε από το βήμα, έβγαλε τα γυαλιά του και πήρε κι αυτός μέρος στην συνεδρία γιόγκα, κάνοντας ασκήσεις πάνω σε ένα στρώμα ανάμεσα στο συγκεντρωμένο πλήθος, ενώ βάσει του επίσημου προγράμματός του δεν αναμενόταν να κάνει κάτι άλλο πέραν της ομιλίας του.

Ποιος πρωθυπουργός έκανε δημόσια γιόγκα [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιόγκα πρωθυπουργός ινδία Νέο Δελχί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ