Meet Market στην Τεχνόπολη - iefimerida.gr

Meet Market στην Τεχνόπολη

Meet Market
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι επιστρέφει δυναμικά το φθινοπωρινό Meet Market με νέες χειροποίητες δημιουργίες και καινοτόμες ιδέες Ελλήνων σχεδιαστών, καλλιτεχνών και ανεξάρτητων επιχειρήσεων.
Αυτό το Σαββατοκύριακο στις αίθουσες «Κωνσταντίνος Καβάφης» & «Τάκης Παπατσώνης» στην Τεχνόπολη (Πειραιώς 100) θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε σε πάνω από εκατό περίπτερα με παλιές και νέες συμμετοχές εκθετών και να δούμε από κοντά ρούχα, αξεσουάρ, vintage & retro εκθέματα, καλλιτεχνικά αντικείμενα, κοσμήματα, οργανικά προϊόντα σώματος και υγιεινής διατροφής, βιβλία, είδη σπιτιού, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα και γευστικά φαγητά και οτιδήποτε άλλων έχουν δημιουργήσει Έλληνες σχεδιαστές και καλλιτέχνες.
Παράλληλα θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα με DJs, ενώ ένα σπέσιαλ δώρο θα περιμένει όλους όσους παίξουν το mini golf παιχνίδι που θα είναι στημένο στο ταμείο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Ωράριο:
15:00 - 24:00 Σάββατο
13:00 - 23:00 Κυριακή

Πληροφορίες: www.themeetmarket.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ