Βίντεο-σοκ: Οδηγός κάνει όπισθεν και χτυπάει με σφοδρότητα ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίντεο-σοκ: Οδηγός κάνει όπισθεν και χτυπάει με σφοδρότητα ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράσυρση πεζής γυναικάς από ένα διπλοπαρκαρισμένο ΙΧΕ που εκτελούσε οπισθοπορία σημειώθηκε στις 10:16 το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.

Ο οδηγός του οχήματος, ένας 34χρονος, δεν αντιλήφθηκε την 87χρονη που εκείνη την ώρα διέσχιζε κάθετα το δρόμο, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει και μάλιστα να περάσει από επάνω της. Ο οδηγός, βγήκε από το όχημά του, είδε τι συνέβη και στη συνέχεια μπήκε ξανά στο όχημά του κάνοντας μπροστά για να «ξεπλακώσει» τη γυναίκα.

Στο σημείο, μετά από μισή ώρα έφτασε σταθμός του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τη γυναίκα, καθώς και η Αστυνομία.

Υπογραμμίζεται ότι όπως φαίνεται και από το ρολόι που υπάρχει στο βίντεο το ασθενοφόρο έκανε να φτάσει στο σημείο 36 ολόκληρα λεπτά, ενώ η αστυνομία 40 λεπτά!

Τέλος, σημειώνεται ότι το ρολόι του βίντεο πηγαίνει μία ώρα πίσω.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η 87χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Απάντηση του ΕΚΑΒ

Διευκρινίσεις σχετικά με την ανταπόκριση του στο περιστατικό της παράσυρσης από αυτοκίνητο ηλικιωμένης στην οδό Αλ. Σταύρου στη Θεσσαλονίκη, χθες το πρωί, δίνει το ΕΚΑΒ, επισημαίνοντας ότι «ανταποκρίθηκε σε 3 λεπτά», ενώ χαρακτηρίζει «ανακριβείς» τις αναφορές περί της 36λεπτης καθυστέρησης άφιξης του ασθενοφόρου.

Αναφέρει ότι το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ έλαβε κλήση από σταθερό τηλέφωνο, σχετικά με το συμβάν, στις 10:48 και αφού έγινε η διαβίβαση στο πρώτο άμεσα διαθέσιμο ασθενοφόρο, αυτό αφίχθη στο σημείο του συμβάντος (βάσει της επίσημης καταγραφής των κλήσεων του Συντονιστικού Κέντρου) στις 10:51 (χρόνος ανταπόκρισης 3 λεπτά).

Στη συνέχεια, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, η παραλαβή της τραυματισμένης ηλικιωμένης πραγματοποιήθηκε στις 10:54 και η διακομιδή της προς στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε στις 10:58.

Πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ