Courtney Love: «Αν ο Kurt Cobain ζούσε θα τον σκότωνα!» - iefimerida.gr

Courtney Love: «Αν ο Kurt Cobain ζούσε θα τον σκότωνα!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χήρα του θρυλικού τραγουδιστή των Nirvana που αυτοκτόνησε έδωσε μια ακόμη άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair και τα είπε όλα έξω από τα δόντια χρησιμοποιώντας πολύ την λέξη «fuck».
Όταν χρειάστηκε να μιλήσει για τον μακαρίτη τον Kurt δεν μάσησε τα λόγια της «Αν επέστρεφε τώρα στην ζωή θα τον σκότωνα για αυτό που μας έκανε, Θα τον γαμ..σα και μετά θα τον σκότωνα... Προσπάθησε 3 φορές να αυτοκτονήσει και έπαθε OD (υπερβολική δόση) τουλάχιστον πέντε φορές... Έπρεπε να τον καρφώνω στα αρχ..ια για να τον σώσω... Ναι είμαι πολύ θυμωμένη μαζί του».
Βέβαια αυτό που δείχνει να την πληγώνει περισσότερο είναι κατεστραμμένη της σχέση με την κόρη της « Φταίω για πολλά, εγώ φταίω που δεν ήξερε να διαβάζει μέχρι τα 7 της, ποτέ δεν της διάβασα, ποτέ δεν την πήγα ούτε να δει ένα έργο στο Broadway που το λάτρευε... Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Πάντως δεν φταίω για όλα. Δεν είχα ναρκωτικά στα ούρα μου όταν την γέννησα, ούτε αυτή είχε...Θα έδινα τα πάντα για να ακούσω τις γόβες της να περνούν έξω από το δωμάτιό μου».

Τα fuck τα παραλείψαμε...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ