Άγριο ξύλο σε σχολική εκδρομή - iefimerida.gr

Άγριο ξύλο σε σχολική εκδρομή

επίθεση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγριο ξύλο έπεσε χθες σε σχολική εκδρομή στη Λαμία ανάμεσα σε μαθητές Γυμνασίων, οι οποίοι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τις γροθιές. Αποτέλεσμα του καβγά ήταν ένας νεαρός να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν 15-20 μαθητές από το 4ο Γυμνάσιο με επικεφαλής έναν Βούλγαρο, έναν Αλβανό και έναν Έλληνα χτύπησαν μια παρέα 5 παιδιών από το 1ο Γυμνάσιο. Η αγριότητα της επίθεσης ήταν τέτοια, που ο ένας από τους 5 μαθητές, δέχθηκε κλωτσιές, μπουνιές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Ο Σύλλογος γονέων επισκέφθηκε σήμερα και τους δυο γυμνασιάρχες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς θα πάνε και στον Εισαγγελέα για να καταθέσουν μηνύσεις.

Πάρα πολλοί γονείς κατήγγειλαν «Απειλούν τα παιδιά μας μέσα από το facebook γράφοντας ότι θα τα περιμένουν να τα δείρουν έξω από το σχολείο, ή στην πλατεία έξω από το φροντιστήριο. Για πρώτη φορά ο γιος μου μου ζήτησε σε αυτή την ηλικία να τον πηγαίνουμε και να τον παίρνουμε από το σχολείο. Έχουν τρομοκρατήσει τα παιδιά και κανείς δεν κάνει τίποτα»

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ