Αγρια κόντρα Μόσιαλου-Σπινθουράκη για μια συνέντευξη της Μερκελ - iefimerida.gr

Αγρια κόντρα Μόσιαλου-Σπινθουράκη για μια συνέντευξη της Μερκελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Επικρατείας Ηλία Μόσιαλου και του ανταποκριτή του MEGA στις Βρυξέλλες, Μανώλη Σπινθουράκη, με αφορμή αποκλειστικές δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ στη ΝΕΤ που όμως μεταδόθηκαν πρώτα από το MEGA...

Ο κ. Μόσιαλος επέρριψε την ευθύνη γι' αυτό στον Μανώλη Σπινθουράκη, ο οποίος πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από ανταποκριτής του MEGA, είναι και επικεφαλής του γραφείου του ΑΠΕ στις Βρυξέλλες.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μόσιαλος υποστήριξε πως το γραφείο Τύπου στο Βερολίνο ενημέρωσε για τα κύρια σημεία της συνέντευξης Μέρκελ, απεσταλμένους των ΜΜΕ, αλλά τους ζήτησε να σεβαστούν το εμπάργκο μέχρι τη μετάδοση της συνέντευξης από τη ΝΕΤ. «Ολοι οι δημοσιογράφοι -ανέφερε ο κ. Μόσιαλος- σεβάστηκαν το εμπάργκο, εκτός δυστυχώς από έναν, που παραβίασε τη δεοντολογία. Αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια, η οποία αναιρεί κάθε πιθανό υπονοούμενο περί εμπλοκής του υπουργού Επικρατείας στην όλη ιστορία».

Εντονη ήταν η αντίδραση του δημοσιογράφου ο οποίος θα προσφυγει στην ΕΣΗΕΑ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» για το θέμα, δήλωσε: «Είμαι 27 χρόνια δημοσιογράφος, δεν έχω σπάσει ποτέ εμπάργκο, δεν το έκανα ούτε τώρα και δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ. Στο έγγραφο της πρεσβείας δεν υπήρχε κανένα εμπάργκο, όπως συμβαίνει πάντα, και δεν αντιλήφθηκα κανένας να λέει κάτι τέτοιο. Ετσι κι αλλιώς, πάντως, αν ήθελαν να υπάρχει εμπάργκο, έπρεπε να είναι τυπωμένο στο έγγραφο που μοίρασαν και δεν θα είχε δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Κάτι τέτοιο δεν υπήρχε. Είναι προφανές ότι έκαναν λάθος, ας έχουν τη γενναιοψυχία να το παραδεχτούν. Αρχικά κατηγορήθηκα ως τσιράκι του υπουργού Επικρατείας και τώρα είμαι εκείνος που καταγγέλλει ο κ. Μόσιαλος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Οποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Δεν ήθελα να μπλεχτώ με τα πίτουρα. Τώρα που μπλέχτηκα, με τρώνε οι κότες...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ