Cher: «Κάποιος πρέπει να πατήσει αυτές τις σκύλες!» - iefimerida.gr

Cher: «Κάποιος πρέπει να πατήσει αυτές τις σκύλες!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αειθαλής τραγουδίστρια Cher και μάνα του Chaz Bono που κάποτε ήταν γυναίκα με αφορμή την εμφάνιση του γιου της στο αμερικανικό Dancing With The Stars ανακάλυψε τις αδελφές Kardashian και τις σκυλόβρισε μέσω twitter.
H Cher είδε τον γιο της Chaz Bono στο τηλεοπτικό σόου στο οποίο συμμετέχει και στο οποίο έχει ως αντίπαλο μεταξύ άλλων και τον αδελφό των περίφημων Kardashians. Κάπως έτσι ανακάλυψε πως υπάρχουν αυτές οι τρεις αδελφές στον πλανήτη των celebrities των ΗΠΑ και όταν πληροφορήθηκε ότι η μία από αυτές έχει κάνει και ταινία πορνό, ακόμα και η προκλητική Cher σάστισε και άρχισε τα βρισίδια.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα η Cher twit-αρε πως «Αυτό που κάνουν είναι πολύ σκληροπυρηνικό, Είναι αλήθεια πως η μία έκανε πορνό;» και μετά «Κάποιος πρέπει να τις πατήσει αυτές τις σκύλες» και μετά έσπευσε να εξηγηθεί «Δεν τις μισώ, δεν τις ήξερα, είδα τον συμπαθέστατο αδελφό τους στο σόου και ένας φίλος μου τα είπε, αν είναι αλήθεια είναι τρελές σκύλες»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ