Ο Μαρινάκης θα ζητήσει την άρση των περιοριστικών όρων - iefimerida.gr

Ο Μαρινάκης θα ζητήσει την άρση των περιοριστικών όρων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαγόρευση ενασχόλησης του Βαγγέλη Μαρινάκη με το ποδόσφαιρο επιβλήθηκε από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη και τον εισαγγελέα υπηρεσίας.

Στα περιοριστικά μέτρα προστέθηκε και η υποχρέωση παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα, καθώς και χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ο τελευταίος από τους 33 κατηγορούμενους για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και με την απολογία του ολοκληρώνεται ο κύκλος των απολογιών.

Να καταθέσουν αίτημα για την άρση των περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν χθες στον Μαρινάκη ετοιμάζονται στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες καθώς στον Πειραιά πιστεύουν και υποστηρίζουν ότι κακώς επιβλήθηκαν αυτοί οι όροι στον πρόεδρο της ομάδας.

Μάλιστα, στον Ολυμπιακό επεσήμαναν ότι είναι σημαντικό ότι δεν επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποστηρίζουν ότι θα καταφέρουν να πετύχουν και την άρση των όρων που επιβλήθηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ