Ραικόνεν σε δημοσιογράφους: Γράφετε μαλ... - iefimerida.gr

Ραικόνεν σε δημοσιογράφους: Γράφετε μαλ...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργισμένος για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ferrari να του κάνει μείωση αποδοχών για να παραμείνει μέχρι και το 2016 εμφανίστηκε σε δηλώσεις ο Κίμι Ραικόνεν.

Ο Φινλανδός οδηγός δεν έχει προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν, με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ενδεχόμενη μείωση απολαβών του, σε περίπτωση που ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 παραμείνει στη Scuderia.

Ο 35χρονος πιλότος προχώρησε έμμεσα σε διάψευση των δημοσιευμάτων, ενώ παράλληλα επιτέθηκε φραστικά στους δημοσιογράφους.

«Έχω ακούσει κάτι και θα ήθελα πολύ να μάθω ποιος το έγραψε. Αρχικά δεν έχετε ιδέα τι λέει το συμβόλαιό μου. Έχετε δει το συμβόλαιό μου; Οπότε απλά επινοείτε μ@@@ες, ναι ή όχι; Είναι οι μ@@@ες που επινοείτε όλη την ώρα. Είμαι οκ με αυτό. Δεν ξέρετε το συμβόλαιό μου αλλά γράφετε διάφορα. Διάφορα που δεν αληθεύουν. Ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσετε να γράφετε και κάτι που να ισχύει. Γράψτε ότι θέλετε, αλήθεια δεν με απασχολεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ραικόνεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίμι Ράικονεν Ferrari Συμβόλαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ