Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι υπουργοί του Eurogroup [εικόνες]

Εν αναμονή των εξελίξεων στο κρίσιμο Eurogroup που συνεδριάζει εδώ και δύο ώρες περίπου, οι δημοσιογράφοι των διεθνών ΜΜΕ το έχουν ρίξει σε πιο... ανάλαφρα θέματα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος των Financial Times, Peter Spiegel, έσπευσε να κάνει... καλλιστεία καλοντυμένων υπουργών Οικονομικών και αποθεώνει (ενδυματολογικώς) τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Spiegel, ανέδειξε ως τα δυό πιο... καλοντυμένα μέλη του Eurogroup τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών και τον Φινλανδό ομόλογό του Alexander Stubb παραθέτοντας και την σχετική εικόνα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, εγκατέλειψε το γνωστό σακάκι με την κόκκινη ρίγα στο γιακά και τελευταία επιμένει σταθερά στην επιλογή του μαύρου σακακιού συνδυασμένο με ομόχρωμο πουκάμισο – χωρίς γραβάτα φυσικά. Ενώ έχει και ένα... στυλό στην αριστερή επάνω τσέπη του σακακιού του.

Ο δε Φινλανδός ΥΠΟΙΚ φορά ένα υπέρκομψο μπλε κοστούμι με γαλάζιο πουκάμισο και μονόχρωμη κόκκινη γραβάτα. Στο ενδυματολογικό του στιλ προστίθεται ένα λευκό μαντηλάκι στην τσέπη και τα γυαλιά με μπλε-ελεκτρίκ σκελετό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ