Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι υπουργοί του Eurogroup [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι υπουργοί του Eurogroup [εικόνες]

(EUROKINISSI/ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν αναμονή των εξελίξεων στο κρίσιμο Eurogroup που συνεδριάζει εδώ και δύο ώρες περίπου, οι δημοσιογράφοι των διεθνών ΜΜΕ το έχουν ρίξει σε πιο... ανάλαφρα θέματα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος των Financial Times, Peter Spiegel, έσπευσε να κάνει... καλλιστεία καλοντυμένων υπουργών Οικονομικών και αποθεώνει (ενδυματολογικώς) τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Spiegel, ανέδειξε ως τα δυό πιο... καλοντυμένα μέλη του Eurogroup τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών και τον Φινλανδό ομόλογό του Alexander Stubb παραθέτοντας και την σχετική εικόνα.

Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι υπουργοί του Eurogroup [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, εγκατέλειψε το γνωστό σακάκι με την κόκκινη ρίγα στο γιακά και τελευταία επιμένει σταθερά στην επιλογή του μαύρου σακακιού συνδυασμένο με ομόχρωμο πουκάμισο – χωρίς γραβάτα φυσικά. Ενώ έχει και ένα... στυλό στην αριστερή επάνω τσέπη του σακακιού του.

Ο δε Φινλανδός ΥΠΟΙΚ φορά ένα υπέρκομψο μπλε κοστούμι με γαλάζιο πουκάμισο και μονόχρωμη κόκκινη γραβάτα. Στο ενδυματολογικό του στιλ προστίθεται ένα λευκό μαντηλάκι στην τσέπη και τα γυαλιά με μπλε-ελεκτρίκ σκελετό.

Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι υπουργοί του Eurogroup [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ