Grexit ή όχι; Τα γραφεία στοιχημάτων παίζουν πάλι την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ - iefimerida.gr

Grexit ή όχι; Τα γραφεία στοιχημάτων παίζουν πάλι την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τρέχουν» και πάλι τα στοιχήματα για το εάν η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ ή όχι μέχρι το τέλος του χρόνου, με το 31% να ποντάρει στο «ναι».

«Υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το Grexit που αποφασίσαμε να ξανανοίξουμε την αγορά», δήλωσε ο Γκράχαμ Σαρπ, εκπρόσωπος του γραφείου στοιχημάτων William Hill.

Οι πιθανότητες για Grexit είναι 9 προς 4, δηλαδή ποσοστό 31%, ενώ το να παραμείνει είναι 1 στις 3, δηλαδή 75%.

Όταν το William Hill σταμάτησε να δέχεται στοιχήματα για το Grexit νωρίτερα φέτος οι πιθανότητες ήταν 3 προς 1, οι πιο μικρές μέχρι τότε. Αυτό σημαίνει 25% πιθανότητα.

Δίνοντας μία εξήγηση γιατί άρχισε να ξαναδέχεται στοιχήματα περί εξόδου της Ελλάδας δήλωσε πως «ο κόσμος θέλει να μας δώσει χρήματα, έτσι αποφασίσαμε να ξανανοίξουμε το βιβλίο».

Το αντίπαλο γραφείο στοιχημάτων Paddy Power δίνει 2 προς 1 στο Grexit, δηλαδή πιθανότητα 33%. Το Ladbrokes έχει κλείσει τα στοιχήματα για Grexit.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ grexit γραφεία στοιχημάτων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ