Ο Ντόναλντ Τραμπ πληρώνει κομπάρσους για να τον χειροκροτούν - iefimerida.gr

Ο Ντόναλντ Τραμπ πληρώνει κομπάρσους για να τον χειροκροτούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αμερικανός δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία. Για το λόγο αυτό χρειαζόταν κόσμο για να τον στηρίξει. Και πλήρωσε 50 δολάρια το άτομο για να τον αποκτήσει.


Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος έκανε ηδη μια γκάφα που αποκαλύφθηκε, όταν χρησιμοποίησε ένα τραγούδι του Νηλ Γιάνγκ, χωρίς να έχει την άδειά του. Ο διάσημος ρόκερ τον «άδειασε» ανακοινώνοντας ότι στηρίζει τον Μπέρνι Σάντερς, τον αντίπαλο της Χίλαρι για τους Δημοκρατικούς και ότι καταδικάζει τη χρηση από τον Τραμπ του τραγουδιού του In The Free World για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πληρώνει κομπάρσους για να τον χειροκροτούν | iefimerida.gr 0


Μόλις τελείωσε αυτή η γκάφα, ήρθε αμέσως μια δεύτερη: το αμεριακανικό σάιτ Hollywood Reporter αποκάλυψε ότι το επιτελείο του Τραμπ έδωσε 50 δολάρια σε κομπάρσους ηθοποιούς για να έρθουν να στηρίξουν την τελετή ανακοίνωσης και να χειροκροτήσουν.
Το αμερικανικό σάιτ βρήκε ένα μέηλ που έστειλε η εταιρεία Extra Mile που έψαχνε μια λίστα κομπάρσων ώστε να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα για την εκδήλωση του Τραμπ. «Αναζητούμε άτομα που να φοράνε μπλουζάκι και να κρατάνε πανό και να βοηθήσουν με φωνές και χειροκροτήματα όταν ανακοινώσει την υποψηφιότητα του. Οι κομπάρσοι, μάλιστα, χρησιμοποίησαν τα πανό που τους μοιράστηκαν έτοιμα πριν τη χρήση, και στη συνέχεια τα πέταξαν στα σκουπίδια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πληρώνει κομπάρσους για να τον χειροκροτούν | iefimerida.gr 1

Ο αντιπρόεδρος μιας εταιρείας συμβούλων, ο Angelo Carusone, δήλωσε:
«Κάτι δεν πήγαινε καλά στην εκδήλωση του Τραμπ, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν. Ωσπου είδα μια φωτό στο Instagram. Ο άντρας που την έχει ανεβάσει είναι ηθοποιός και ανεβάζει συχνά φωτό απο τις δουλειές που παίρνει. Στη συνέχεια ανακαλυψα οτι και το άλλο άτομο δίπλα του είναι ηθοποιός. Εκανα κάποιες έρευνες και ανακάλυψα ότι πολλοί ηθοποιοί προσελήφθησαν για να συμμετέχουν στην εκδήλωση υποψηφιότητας του Τραμπ».

Ο Ντόναλντ Τραμπ πληρώνει κομπάρσους για να τον χειροκροτούν | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ