Τελικά ο Chris Evans θα είναι ο νέος κεντρικός παρουσιαστής του TopGear - iefimerida.gr

Τελικά ο Chris Evans θα είναι ο νέος κεντρικός παρουσιαστής του TopGear

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νέος κεντρικός παρουσιαστής του TopGear, όπως ανακοίνωσε επίσημα το BBC, δεν θα είναι άλλος από τον άνθρωπο που το όνομά του είχε ακουστεί ευθύς εξαρχής μετά το επεισόδιο με τον Jeremy Clarkson.

Πρόκειται για το Chris Evans, ο οποίος είναι 49 ετών, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός -παρουσιάζει το καθημερινό μαγκαζίνο The One στο BBC One, ένα ριάλιτι στο Channel 4 και το πρωϊνάδικο στο BBC Radio 2- φανατικός οπαδός των αυτοκινήτων και συλλέκτης.

Ο ίδιος ο Evans, που στην αρχή διέψευδε τα πάντα, δηλώνει πλέον κατενθουσιασμένος από την προοπτική, ενώ το συμβόλαιο που έχει υπογράψει για την παρουσίαση του TopGear είναι τριετές. Οι συμπαρουσιαστές του παραμένουν ακόμα άγνωστοι, αλλά μάλλον δεν θα είναι οι Hammont και May, που, παρά την πρόταση εκατομμυρίων από την πλευρά του BBC, θα μείνουν πιστοί στο φίλο τους Jeremy Clarkson.

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου εκπομπών θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Τελικά ο Chris Evans θα είναι ο νέος κεντρικός παρουσιαστής του TopGear | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ