Πεταχτά αυτιά, ο κρυφός εφιάλτης [εικόνες] - iefimerida.gr

Πεταχτά αυτιά, ο κρυφός εφιάλτης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελεί την πηγή πανικού για εκατοντάδες χιλιάδες άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Αιτία bullying στο σχολείο, πηγή άγχους στην εφηβία, τα πεταχτά αυτιά θεωρούνται ότι μπορούν να χαλάσουν και το πιο ωραίο πρόσωπο.

Ο κόσμος της μόδας γνωρίζει το πρόβλημα. Πανέμορφα κορίτσια υποφέρουν από το κόμπλεξ με τα αυτιά. Διάσημοι σχεδιαστές, αποφάσισαν, λοιπόν, να απευθυνθούν σε αυτά τα κορίτσια, ακριβώς και επέλεξαν τα τελευταία μοντέλα τους με εμφανή δυσμορφία.

Η αγγλίδα Freya Lawrence, 15χρονη βρετανίδα, ποζάρει με τα τεράστια αυτιά της στον φακό του Juergen Teller για την επίκαιρη διαφήμιση της Céline.

Πεταχτά αυτιά, ο κρυφός εφιάλτης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Molly Bair, 17χρονη αμερικανίδα και «νύφη» στο τελευταίο σόου της Chanel, δείχνει να έχει βγει μόλις από την ταινία Ε.Τ., όπως δήλωσε ο ίδιος ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Πεταχτά αυτιά, ο κρυφός εφιάλτης [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Ondria Hardin, 18 ετών, είναι η αγαπημένη του ομίλου Prada.

Πεταχτά αυτιά, ο κρυφός εφιάλτης [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Nastya Sten, που μοιάζει με ελαφάκι με μεγάλα αυτιά, είναι μια 19χρονη πανέμορφη ρωσίδα.

Πεταχτά αυτιά, ο κρυφός εφιάλτης [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Και η Harriet Rose, 23 ετών, επελέγη από τον σύμβουλο μόδας Benjamin Galopin γα το τελευταίο τεύχος του CR Fashion Book με τίτλο «Ομορφάσχημη».

Πεταχτά αυτιά, ο κρυφός εφιάλτης [εικόνες] | iefimerida.gr 4


«Τα πεταχτά αυτιά ταιριάζουν με την εποχή. Δεν είναι ντροπή και θέλω αυτό να το αναδείξω. Ακόμη και το Carine Roitfeld, που προμοτάρει το πιο σικ στιλ, αφιερώνει ένα ολόκληρο τεύχος σε κορίτσια με ιδιαίτερη ομορφιά, με τεράστια αυτιά και σιδεράκια στα δόντια», λέει ο Galopin.
Δεν πρόκειται, λοιπόν, για μια απλή ιδιοτροπία αλλά για μια αισθητική επιλογή που ταιριάζει στην εποχή. «Μέσα από αυτή τη διαφορετική ομορφιά, οι μάρκες αυξάνουν το δημιουργικό τους μήνυμα. Η μόδα είναι κάτι πέρα από το ρούχο, είναι μια νέα ματιά στον κόσμο» επισημαίνει η Élisabeth Azoulay, ανθρωπολόγος και συγγραφέας του βιβλίου «100.000 χρόνια ομορφιάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πεταχτά αυτιά κρυφος εφιάλτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ