«Γαλάζιο» δείπνο στήριξης στον Σαμαρά από 33 βουλευτές της ΝΔ -Ποιοι συμμετείχαν - iefimerida.gr

«Γαλάζιο» δείπνο στήριξης στον Σαμαρά από 33 βουλευτές της ΝΔ -Ποιοι συμμετείχαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνήθως όταν στη ΝΔ γίνονται δείπνα στόχο έχουν οι βουλευτές να συζητήσουν ή να αμφισβητήσουν την ηγεσία του κόμματος.

Το χθεσινό όμως δείπνο στο Κολωνάκι σκοπό είχε να δηλώσει τη στήριξη των συμμετεχόντων στον Αντώνη Σαμαρά.

Διοργανωτής ήταν ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ο οποίους κάλεσε στο σπίτι του για βραδινό φαγητό περισσότερους από 30 βουλευτές της ΝΔ. Γύρω στις 9.30 το βράδυ άρχισαν να καταφθάνουν οι καλεσμένοι στο σπίτι του πρώην υπουργοί της ΝΔ και νυν μέλους του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος.

Ο κ. Γιακουμάτος είχε καλέσει βουλευτές μόνο από την περιφέρεια και όχι από το λεκανοπέδιο με εξαίρεση τον Νικήτα Κακλαμανη που πήγε με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Βουλής. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι πρώην υπουργοί Χαράλαμπος Αθανασιου, Γιάννης Ανδριανος, Γιαννης Βρούτσης ,Νότης Μηταράκης , Κώστας Σκρέκας, Σίμος Κεδίκογλου και πολλοί βουλευτές όπως ο Γιάννης Κεφαλογιαννης, ο Χρήστος Κέλλας,η Νίκη Κεραμέως, και άλλοι ενώ το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές μίλησαν με σκληρά λόγια για την πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη να επισκεφθεί τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει τον πρόεδρο της ΝΔ. Οι νεοδημοκράτες βουλευτές ερμήνευαν ως στήριξη του Κώστα Καραμανλη στον πρόεδρο της ΝΔ την κίνηση του το διο βράδυ να επισκεφθεί τον κ.Σαμαρα στο σπίτι του στην Κηφισιά και συμφώνησαν ότι ο Κώστας Καραμανλης ήταν και παραμένει ο καταλύτης σε όλες τις εξελίξεις στη ΝΔ.

Το δείπνο κράτησε μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, οι περισσότεροι βουλευτές επιδόθηκαν σε κρεατοφαγία ενώ άφθονο έρεε και το κρασί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ