Συγγνώμη με κλάματα από τον Αρτούρο Βιδάλ μετά το τροχαίο [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγγνώμη με κλάματα από τον Αρτούρο Βιδάλ μετά το τροχαίο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αρτούρο Βιδάλ ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, λίγες μόνο ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε έξω από το Σαντιάγκο της Χιλής, υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο αρχηγός των Χιλιανών είχε εκμεταλλευτεί το ρεπό για να διασκεδάσει με τη σύζυγό του όμως 25 χλμ έξω από το Σαντιάγκο, έχασε τον έλεγχο της πολυτελούς Ferrari με συνέπεια να προσκρούσει σε άλλο όχημα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το αυτοκίνητό του υπέστη τεράστιες ζημιές όμως ο ίδιος και η γυναίκα του γλίτωσαν με ελάχιστα τραύματα. Ο Βιδάλ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και αυτός ήταν ο λόγος που του αφαιρέθηκε το δίπλωμα.

Ωστόσο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Χιλής δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν και έτσι ο άσος της Γιουβέντους θα συμπεριληθεί κανονικά στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Χιλής στο Κόπα Αμέρικα. Ο ίδιος πάντως ξέσπασε σε κλάματα, ζητώντας συγνώμη απ΄όλους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αρτουρο βιδαλ τροχαίο χιλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ