Βρετανία: Ποδοπατήθηκαν σε μαγαζί για τις εκπτώσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρετανία: Ποδοπατήθηκαν σε μαγαζί για τις εκπτώσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τους Αγγλους, τις ουρές και την ευγένεια. Το βίντεο από τις εκπτώσεις μεγαλου Βρετανικού σουπερμάρκετ ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Οι απίστευτες σκηνές, εκτυλίσσονται σε ένα σούπερμαρκετ Tesco Extra στο Νορθάμπτον, όταν ανακοινώθηκε μεγάλη έκπτωση στο κοτόπουλο και τις μπριζόλες γύρω στις 19:00 το απόγευμα.

Ανδρες και γυναίκες δέρνονται και σπρώχνονται για το ποιος θα πρωτοπάρει τις προσφορές παρουσιάζοντας ένα πρωτοφανές φαινόμενο που μόνο σε αμερικανική Black Friday έχουμε ξαναδεί.

Ο 32χρονος Τζόνι Λέστερ που βιντεοσκόπησε το περιστατικό δήλωσε ότι ανησυχούσε μήπως χτυπήσει κάποιος: «Δεν μπορούσες να πλησιάσεις οπουδήποτε κοντά στον πάγκο. Υπήρχαν ένα σωρό άνθρωποι, αλλά υπήρχαν κι άλλοι που στέκονταν γύρω αρκετά μπερδεμένοι με αυτό που συνέβαινε μπροστά τους. Είχαν κυριολεκτικά ανέβει ο ένας πάνω στον άλλο για να πάρουν φαγητό. Ήταν σαν σκηνές που από στρατόπεδο προσφύγων στην Αφρική, όχι στην Ευρώπαϊκή Βρετανία του 21ου αιώνα»

Βρετανία: Ποδοπατήθηκαν σε μαγαζί για τις εκπτώσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βρετανία: Ποδοπατήθηκαν σε μαγαζί για τις εκπτώσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TESCO εκπτώσεις ξύλο πελάτες πάγκος ψυγείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ