Νέα βεντέτα στο Facebook: Χειμωνάς μαινόμενος εναντίον Κορτώ, με απίστευτους χαρακτηρισμούς - iefimerida.gr

Νέα βεντέτα στο Facebook: Χειμωνάς μαινόμενος εναντίον Κορτώ, με απίστευτους χαρακτηρισμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα -κάθε άλλο παρά ήρεμα- νερά του Facebook ταράχτηκαν για τα καλά από τη διένεξη του Αύγουστου Κορτώ με τον Θανάση Χειμωνά, ο οποίος ξέσπασε στην προσωπική του σελίδα με πλήθος χαρακτηρισμών.

Η διένεξη οδήγησε τον Αύγουστο Κορτώ στη διαγραφή του Θανάση Χειμωνά, ο οποίος απάντησε με το ακόλουθο κείμενο:

«Είναι αρχή μου να μη γράφω ποτέ τίποτα εναντίον κάποιου που είναι φίλος μου στο Facebook. Ακόμα περισσότερο όταν τον άνθρωπο αυτό τον ξέρω στην προσωπική μου ζωή. Σήμερα όμως είναι η ευλογημένη μέρα, η γαμημένη ευλογημένη μερα που με διέγραψε ο γίγαντας Αύγουστος Κορτώ (γράφοντας μάλιστα πως με οικτίρει. Ο Κορτω. Εμένα; Μουαχαχαχα)! Τα χέρια μου λύθηκαν και μπορώ επιτέλους να πω ποσο εμετικά έβρισκα τα αποκρουστικά γλυκερά ποσταρίσματα του για τις σοκολατοπιτες. Ποσο θλιβερή ειναι η εικόνα ενος, κάποτε ταλαντούχου και αντισυμβατικού, ανθρώπου που ξεπούλησε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να αποθεώνεται απο την κάθε αγάμητη νοικοκυρά. Ενος ανθρώπου που έκανε show το προσωπικό του δράμα για να παίρνει like απο τις θειτσες και τους φλωρους και να πουλάει βιβλία.

Νέα βεντέτα στο Facebook: Χειμωνάς μαινόμενος εναντίον Κορτώ, με απίστευτους χαρακτηρισμούς | iefimerida.gr 0

Ενος ανθρώπου που την στιγμη που ο κοσμος καίγεται κι εμείς βουτάμε στα σκατα παίρνοντας θέση (γιατι οφείλουμε να πάρουμε θέση!) αυτος μας γραφει ποσο καυλωνει με την Νουτελα. Ενος ανθρώπου που άδειασε δημοσίως φιλους και συναδέλφους του που του στάθηκαν και τον βοήθησαν να αναδειχθεί μονο και μονο για να ευχαριστήσει τον όχλο. Του ανθρώπου που εισήγαγε τον μικροαστισμό, την "νοικοκυροσύνη" και την μονογαμική εμμονή στο παραδοσιακά ανατρεπτικό gay movement.
"Αγάπη ολουθε"; Σε ξέρουμε στον χώρο Αυγουστή. Η σκατοψυχία σου εχει αφήσει εποχη.


Ξέρω πως θα με διαγράψουν εκατοντάδες. Ξερω πως θα με βριζει παλι όλη η Ελλαδα (Πρωτη φορα ειναι;). Ζμπούτσαμ ομως.
Κάποιος επιτέλους πρέπει να κατεδαφίσει τον γλοιώδη μύθο του αρκουδακιου Paddington του ελληνικού Facebook.
Αυτά.»

Η απάντηση του Κορτώ

Η απάντηση του Κορτώ προς τον Χειμωνά ήρθε πάλι μέσω Facebook:

Αυτή τη δημοσίευση δεν θα μπορούσε να μην τη σχολιάσει ο Κορτώ, ο οποίος πριν από λίγη ώρα, έδωσε την απάντηση του στη σελίδα του στο facebook.

«Όπως όλοι έχουμε πολλές εκφάνσεις στον ιδιωτικό, δημόσιο και ψηφιακό μας βίο, έτσι και η συχνά επιθετική, οργίλη περσόνα που παρουσιάζει ο Θανάσης εδώ μέσα δεν καθρεφτίζει επ' ουδενί την πραγματικότητά του ως ανθρώπου. Είχα τη χαρά να τα πιω και να μιλήσω μαζί του κάμποσες φορές στο παρελθόν, και ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος ευγενής, καλλιεργημένος, ευφυής και καλόκαρδος, με ζηλευτά αποθέματα νηφαλιότητας και ανεξικακίας. Δεν φανταζόμουν ότι ένα unfriend (στο οποίο προχώρησα γιατί μίλησε πολύ άσχημα για λατρεμένο φίλο, προσθέτοντας ότι τον λυπάμαι - και το εννοώ - διότι οι επιθέσεις στις οποίες αναλώνεται τον φθείρουν αναίτια, και τον τοποθετούν στο στόχαστρο της δημοσιότητας μ' ένα τρόπο που αδικεί και τον ίδιο και τα βιβλία του) θα προκαλούσε τέτοιο ξέσπασμα εκ μέρους του, αλλά δεν προτίθεμαι να κατέβω στο ρινγκ για αντεπίθεση όπως θα ήθελαν ορισμένοι πολεμόχαροι σχολιαστές. Αυτός ο κανιβαλισμός δεν αξίζει ούτε στον Θανάση, ούτε σε μένα», έγραψε χαρατκηριστικά ο Koρτώ στο Facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ